reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane moje maleństwo to leniuszek wradza się do mamy :-P hehe z tego co patrzyłam mieszczę się w normię, nie będę już powtarzać bety skoro za tydz jadę na wizytę więc dowiem się wszystkiego na miejscu... a po drugie ja jestem drobniutką dziewczyną więc może dlatego tak wszystko pomału się rozwija bo nie ma miejsca w chudej matce :-P

ale dziękuję za Wasze gdybania :-D

Ona cieszę się, że wszystko ok i jesteś teraz spokojniejsza :-)

Pyscek dokładnie tak jak dziewczyny napisały ciaża to nie matematyka i nie ma co liczyć tylko badać co 2-3 dni i wszystko będzie jasne :tak: Ja bym na Twoim miejscu jednak zbadała, przynajmniej w piątek, to normalny dzień pracy i labo są czynne.

Dziewczyny odebrałam resztę swoich badań do immunologa i mam wątpliwości co do jednego. Badałam białko S a w wyniku mam napisane "wolne białko S wynik 82 (norma 71-113), nie należy porównywać uzyskanych wyników z wynikami sprzed 28.10.2013. gdyż od tego dnia wolne białko S oznaczane jest metodą immunoturbidymetryczną. Do odwołania laboratorium nie wykonuje oznaczenia białka S z powodu braku odczynnika" :confused: I teraz nie wiem czy to to samo czy nie :wściekła/y: Może któraś z Was wie?

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewuszki za słowa pocieszenia i trzymanie kciuków.:-)
Dopiero wróciłam z Kliniki. Dr powiedziała, że w maju moge podchodzić do crio. Teraz kazała mi przez 3 dni brać Ibuprom 600 mg- p/ zapalnie tj. mój 29 dc i czekam na ta wredotę @

Miałyście takie zalecenie kiedyś z tym Ibupromem?

Mam rozpisane leki i w 12 dc mam zjawić się na usg i wtedy dowiem się co i jak.
Tylko to zależy teraz kiedy @ przyjdzie. Jak na dniach to podchodzę w maju jak później to odpuszczam maj i dopiero w czerwcu.
Bo mam troche wyjazdów w maju i nie wiem czy to wsio pogodzę. Także w najbliższych dniach się okaże kiedy wracamy po naszego malucha.
Zapytałam co jakby się nie udało crio. To wtedy przerwa 6 mcy i jakieś ziołowe wspomagacze dla męża na poprawe nasienia. Widzę, że Dr każdemu inny termin podaje. To nie wiem od czego to zależy czy faktycznie od przypadku czy jej widzimisie.
Także się okaże na dniach co i jak...
NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Asita dbaj o siebie teraz i niech rosną w tobie blizniaki:))
hope piekna beta &&&&& czekamy teraz na serduszko.
Pycek ja bym ta bete na twoim miejscu jeszcze badała to bardzo ważne. Jesli przyrost będzie nie prawidłowy to moze to oznaczać wiele rzeczy (i nie chce cie straszyć ) ale np. Moze to być ciaza pozamaciczna , puste jajo plodowe lub nawet ciaza biochemiczna. Przepraszam ze ci to pisze ale przeżyłam juz takie rzeczy i wlasnie zle przyrastajaca beta zawsze była tego zapowiedzią. Wierze ze w twoim przypadku jest inaczej i gorąca trzymam kciuki za was &&& . Była na forum dziewczyna z extremalnie niska beta lekarz kazał jej odstawić leki i tak zrobiła. Dostała okres a potem kolejny skąpy ale cały czas złe sie czuła , zrobiła usg a tu dzidziolek rosnie :) teraz zaraz rodzi . Zawsze trzeba wierzyć. Ja tez miałam ostatnio niska bete ale przyrost prawidłowy stresowalam sie bardzo czy tym razem sie uda i jak widac udało sie za 6 razem:)

reklama
pyscek
.
.
przykro mi ale tez mi się wydaje ze przyrost Twojej bety nie jest prawidlowy. i na pewno nie ma tu nic wspólnego to czy jesteś drobna czy nie.... chcialabym się mylić ale byly juz tutaj takie przypadki jak Twój i niestety nie konczylo się to dobrze. Mi beta slabiej przyrastala na poziomie ok 7000 ale to normalne. powtorz bete dla jasności czy jest dobrze czy nie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry