reklama

Kto po in vitro?

Witam w ponury deszczowy dzien.....ja niestety w pracy....bosheeee dlaczego nie mam dlugiego weekendu? hahaha :-D:-D:-D

Genna
ja bralam acard juz jakos od stycznia. biore go caly czas rno po sniadaniu razem z encortonem i kwasem foliowym a zastrzyk z heparyny robie wieczorem przed pojsciem spac....
Lolitka mi pisala,ze nie ma znaczenia kiedy robi sie ten zastrzyk...moze byc rano moze byc wieczorem....
Ja jedynie mam caly brzuch w siniakach bo te igly to jakas masakra...jak robilam gonapeptyl lub gonal to sladu nie bylo a te france jakies takie tepe...

Genna, Bziumelka powodzenia na podgladanku jajcorkow:-)

Jogo &&&&& za udane spotkanie z malenstwem...

Ja juz nie moge doczekac sie swojego....teraz juz pecherzyk pewnie widac przy mojej becie...i wierze,ze serduszko to juz tylko formalnosc :-)

reklama
Hope bziumelka właśnie mi chodzi jak brać acard, a dojdą minkeszcze zastrzyki z heparyna dlatego myślałam ze jakaś reguła ma być zachowana , czyli 1 czy 2 razy dziennie brać ?
Hope tez miałam zastrzyki ostatnio i siniaki tragedia, teraz juniorzy gonapeptylu mam bo tempe te igły jak nie wiem co i nawet w
Mój tłuszczyk na brzuchu nie wchodzą ładnie :)

Oki czyli rano acard :) dziekuje dziewczynki na was zawsze można liczyć :)
Ostatnionpo transferze miałam estrofem 3x1 i oczywiście zostało mi jeszcze na 2 tygodnie brania jakby co po kolejnym transferze wie wezmę jeżeli ten lekarz nie zaleci tym razem ale tak sie zastanawiam w jakimkolwiek jest on zalecany ? Wiec kolejne pytanie do Was doktorki ;)

Ja bralam 1x1 estrofemu w obu ciazach. Nie wiadomo do konca jak i dlaczego on czasem pomaga. U niektorych ( nie wszystkch) poprawia receptivity endometrium. Zapobiega tez zbyt gwaltownemu spadkowi estradiolu. Nie wszystkim estrofem jednak pomaga

Ja biore acard dwa razy dziennie po 75mg bo tez sa tabletki 150 wiec jest roznica. A co do tych igiel to frexapirina tez jest tempa ale najwazniesze jest aby szybko wbic wtedy jest ok. No i nie spuszczac powietrza ze strzykawki. Ja teraz tak robiłam i siniaki były delikatne i pokazywały sie raz na trzy wkucia.

reklama
Ja juz po wizycie... Endo 9,5mm jak na mnie to malo ale jak było 13mm to tez była dupa wiec niech bedzie juz to 9,5mm, od dzis wlaczamy progesteron i transfer w środę... A na zadnym jajniku nie ma pecherzyka czyli wyszedł cykl sztuczny...

Mozecie mo polecic cos na przeczyszczenie?? Takie dosyc szybko działające?? Moze byc cos naturalnego, ziolowego obojetnie byle by pomoglo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry