reklama

Kto po in vitro?

MAJ
2: genna - podglądanko
2: Bziumelka - podglądanko
2: Jogo - kolejne spotkanie z dzidzią

5: genna - podglądanko
5: Jo.M. - wizyta kontrolna
5: solostra29 - wysoka beta
5: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
7: Bziumelka - udany criotransfer
8: yplocka1 - udany criotransfer
9: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
9: Pyscek - pierwsze spotkanie z dzidzią
12: kasik36 - wizyta u immunologa
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
14: Asita - wysoka beta
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią

reklama
Bziumelka ja endo w przy transferze który był udany miałam 8,5~9mm więc nie ma co narzekać ;-) Minimum to 7mm a powyżej 8mm jest już jak najbardziej ok, bynajmniej zawsze tak mi powtarzał mój doktorek ... A za duże też podobno nie jest dobre ale nie pytałam dlaczego ... :-)

Hope pęcherzyk na pewno już będzie widać :tak: Kiedy masz pierwszą wizytę?

Pyscek nie zdecydowałaś się jednak na powtórkę bety? Pytam bo poza oceną prawidlowości ciąży na jej podsatwie też można szacować kiedy coś będzie widać na usg ...

Genna acard biorę raz dziennie, po południu (nie wiem czy pora ma znaczenie - doktor nic nie mówił więc chyba nie; staram się brać go pomiędzy 3 dawkami reszty leków żeby nie mieszać). A co do estrofemu to niestety nie zrozumiałam pytania :-D Ja go biorę od 2dc 3x1 aż do teraz i chyba ok. 3 miesiąca ciąży będę odstawiać.
Mówisz że Pan pobiera krew :szok: mam nadzieję że moja ulubiona Pani nie zniknęła bo tylko ona zasługuje u mnie na medal za brak siniaków i innych niespodzianek ;-)

Ostatnia edycja:
a zatem juz jestem po wizycie trochę zmartwiona bo PR 1,45 ;/ a przed rozpoczęciem byl 1,1 , największy pęcherzyk 14 mm. Dzisiaj 7ds (6 pełnych dni stymulki) na lewym jajniku 3 pęcherzyki ale 2 brane pod uwagę , P jajnik więcej coś tam było ale nie naliczyłem a doktora zapomniałam zapytać :: ale 8 na pewneo , estradiol 1290 , moja stymulka zapewne o 2 dni sie wydłuży i nie wiadomo co z transferem :/ dzisiaj jeszcze 150 j gonalu a od jutra 150 gonalu i 75 menopuru

Aaaa endometrium ma 7,4
To byłoby na tyle
Hope o estrofem to chciałam wiedzieć na co on jest ;)

Genna etrofem jest ba przyrost endonetrium ale ja przy stymulacji i pierwszym tesnsferze go nie mialam. W ostatni dzień stymulacji moj estradiol byl 3500 a endo 13mm...punkcje mialam dwa dni pozniej wiec endo mogło byc większe.
Teraz przy udanym crio estrofem bralam 9-11dc i w 12dc endo bylo 10mm a w owulacji 11mm....
Twoje endo tez jest dobre. Min to 7mm ale czytalam ba forum,ze dziewczyna udawalo sie i z mniejszym.

Infinity wizyte mam w przyszłym tyg ale nie wiem dokladnie kiedy. W pon bede dzwonic i sie umawiac.
Ze wzgledu na majowke to wizytę pecherzykowa pominelismy,idziemy od razu na serduszko.
Przed wizytą robic jeszcze bete?

Hope ja serduszko widziałam 30dpt (22dpt był sam pęcherzyk), bete lekarz kazał mi robić na każdą wizytę i w dzień wizyty serduszkowej miałam ok. 22tyś. Jeżeli dobrze pamiętam serduszko jest widoczne zazwyczaj >25dpt.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry