reklama

Kto po in vitro?

Uda się, GRATULACJE !!!!!! Wspaniała wiadomość, nawet chciałam Cię wywoływać, bo się nic nie odzywałaś, a Ty tak, po cichutku, niespodziankę nam naszykowałaś:-D. Podniosłaś mnie trochę na duchu, bo ja dzisiaj oddałam krew, ale wynik dopiero jutro po 14-tej i jakoś tak nie mam dobrych przeczuć.
Pyscek, to takie niesprawiedliwe, nie mogę uwierzyć. Na pewno nie ma już wątpliwości?:-(

reklama
balbisia niestety .. mam tydzień leżeć w łóżku i brać leki a 30.05 mam jechać na wizytę i wszystko się okaże, a jak bedę wczesniej krwawić to mam dzwonić i wczesniej przyjechać

Pyscek moj Boze co Ty mowisz? To straszne :( Pamietam, ze Twoja beta byla wyjatkowo niska, moze jednak bylo cos nie tak od poczatku? Trzymam kciuki, zebys jednak 30-tego uslyszala serduszko :)

Pyscek, strasznie mi przykro:-(, wiem, że słowa Ci w niczym nie pomogą, życzę Ci dużo sił, trzymaj się. Nawet nie wiem co mogę Ci napisać, najchętniej bym przytuliła.

reklama
Kurde to coś mały ten przyrost, szkoda że nie zrobiłaś wtedy trzeci raz bety po 48h czyli 16dpt... Ja wiem, że jak beta nie przyrasta w odpowiednim tempie to większość takich historii niestety kończy się źle:-(:-( Ale tak jak piszę większośc a nie wszystkie więc nadzieja jest... Ech ale to życie jest ciężkie i niesprawiedliwe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry