Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Mam już serdecznie dość tych badań , leków , wizyt itd. Oby w końcu to zaowocowało. Pożyjemy zobaczymy;-)

i w związku z tym mam do was mnóstwo pytań.....mam nadzieję, że mogę na was liczyc. Byłam w sobotę na wizycie przygotowawczej przed moim pierwszym kriotransferem. wizyta trwała moze 5 min, pani dr nic sie nie spytała, nie zrobiła zadnych badań, nawet usg, zeby zobaczyć, czy wszystko tam w środku jest ok, dała tylko recepty i powiedziała ze mam zacząć brac estrofem 3x1 i encorton 3x1(5mg) od 1 dnia cyklu, nastepnie mam zrobic u siebie na miejscu usg w 8 dniu i zadzwonic do nie zeby powiedziec jakie mam endometrium. mam robic usg sredni co 2 dni dopuki endometrium nie osiągnie 10 mm i wtedy mam sie szykowac na przyjazd....dzien lub dwa pozniej mam miec criotransfer! czy to nie jest dziwne ? w poprzednich 4 razach kiedy sie przygotowywałam do transferu swieżynek ( w innej klinice ) brałam rownież utrogest 3x100 na 5 dni przed transferem. Proszę poradzcie bo mam wrazenie ze mnie troche w tej nowej klinice olali:-(