cześć Dziewczyny
słuchajcie, mam pytanie do tych, które biorą zastrzyki przeciwzakrzepowe - fraxiparinę 0,3. Czy podajecie je tylko w brzuch, czy również w udo? Powiem Wam że mój brzuch jest sinozielony już i powoli zaczyna brakować mi miejsca na kolejne wkłucia... a te igły... są tak tępe, że muszę niemal siły użyć żeby się wkłuć
Buterflysunrise, jak tam Twoje samopoczucie?? Pytam, bo idziemy prawie równo... jakieś dolegliwości??? Mnie co jakiś czas ćmi brzuch, w 3 i 4 dpt miałam lekkie zawroty głowy co jakiś czas, piersi niebolesne zupełnie, co mnie martwi... Staram się nie nastawiać, ale naprawdę mam już dość i chciałabym bardzo, żeby się udało... Dzwonili do mnie z labo i z 4 zarodków przeżył tylko jeden do stadium blastocysty. jest bardzo dobrej jakości, więc jak coś, to w lipcu go wezmę do siebie...
Dziewczyny jak to jest z tymi objawami... tak się boję, bo zawsze około 9 dpt miałam brunatne plamienia i pomimo brania luteiny rozkręcał mi się okres. Jezu, zwariować można po tylu podejściach. Nie da się do tego wszystkiego przyzwyczaić. To już mój 6 transfer
Trzymam kciuki za Was wszystkie :-)
Montana - to tylko formalność

, więc spokojnie..., kciukam za wizyty, crio i wszystkie poczynania zbliżające Was do dwóch kreseczek ;-)