reklama

Kto po in vitro?

reklama
Anna84, na podrażnienia od luteiny można stosować clotrimazolum w kremie

montana8, beta to tylko taka formalność, skoro 3 testy pokazują drugą kreseczkę, a jeden z nich robiłaś wieczorem po 2 litrach wody, to bet musi być już spora !! Kciuki cały czas zaciśnięte !!

Kasik, wyniki na pewno będą dobre, encorton sobie z nimi poradzi, na pewno już ładnie spadły. Kciuki zaciśnięte. Może wcale cykl w plecy nie będzie, przecież nie zamkną całej kliniki tylko dlatego że labo nie będzie pracowało, pewnie będą wysyłać do innego.

genna, obcy zakotwiczył na dobre jak nic :-). albo jest super silny albo może się podzielił ;-)

alfa1973, już dzisiaj zaciskam kciukasy za udany transfer. :-)

CZERWIEC
21: alfa1973 - udany crio-transfer mrozaczka

23: Quinnie - wizyta przed crio-transferem
23: kasik36 - wizyta u immunologa
23: Jesi27 - pozytywny test
24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)

25: Ann84 - wysoka beta !!
26: anuszka -wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta
28: Anulla28 - udany crio-transfer

LIPIEC

04: dorotav - wizyta przed stymulką

04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ

genna gratuluje wysokiej bety... a ile bierzesz tabletek z progesteronem? :)

Montanna
gratuluje... :)

kasik36 na pewno wyniki beda dobre... :)

butterflysunrise trzymam kciuki za twoj pozytywny wynik :)

A ja w srode mialam wizyte, pani doktor zrobila USG i mowi ze mam ladne endometrium.. na dniach powinnam dostac @ i startujemy od nowa... W KONCU !! tak sie ciesze bo juz normalnie cos mnie bralo z tego czekania... :) natomiast nic nie mowila o refundacji lekow... ech...wiec pewnie jej nie bedzie.. hmm... mam przyjsc 1 dc i mi rozpisze leki do stymulacji.. moj ma brac dodatkowo jeszcze na poprawe nasienia Profertil ale jak patrzylam w aptekach to drogie to jest bo kosztuje od 189 zl do 300 prawie... wiec z moim szukalismy zamiennika ale jakos nie znalazlam go w necie... oraz przez pierwsze dni mojej stymulacji tj 5 dni ma brac 600 mg ibuprofemu... z tego wszystkiego zapomnialam sie spytac jej po co ten ibuprofem?... :)

Olusia, no nareszcie, ale się cieszę :-), teraz to już górki, tym razem się uda, musi !!, czytałam leki które mają mieć refundację, niestety nie znalazłam menoporu, fostimonu i gonalu tych leków nie ma na tej liście, może są o innej nazwie, ale szukałam i po składniku i po nazwie handlowej. Profertil jest bardzo drogi ja swego czasu szukałam go i najtaniej znalazłam w doz.pl za 250zł, tylko pytanie czy zadziała czy nie pogorszy wyników ? Bardzo jestem ciekawa po co ten ibuprofen, w jakim celu ? szkoda że nie pamiętasz.

Z tym ibuprofenem coś jest nie tak, wszędzie piszą żeby go nie brać przy staraniach, nawet jakiś czas temu ten temat na forum poruszaliśmy.

Ostatnia edycja:
Montana gratuluje, beta jak marzenie :)

Olusia super, ze sie w koncu doczekalas. Profertil najtaniej na allegro 180 zl kuracja miesieczna ale szczerze mowiac nie wiem czy na Twoim miejscu bym inwestowala, nalezy brac minimum 3 miesiace, zeby byly efekty. Moj bierze juz od grudnia, za 2 tygodnie namowie go na rozszerzone badanie nasienia bo zawsze robilismy ogolne i zobaczymy czy zadzialal.

Dorotav niestety nie tylko labo bedzie nieczynne ale tez caly pion embriologow wiec w ogole nie beda rozpisywali stymulacji jezeli mialaby sie skonczyc w te dni.

Hej dziewczyny. Widzę ze kilka z was leczy się w bocianie tak jak ja. Mam pytanko czy ktoras z was zażywała primolut - nor? Kończę go brać w niedziele i zastanawiam po ilu dniach mogę się spodziewać @ bo mam byc na wizycie 2-3dc i chciałbym się mentalnie nastawić.

reklama
Olusia W KOŃCU wracasz do gry ale super :) tez nie wiem na co ten ibiprofem .
Co do progesteronu to biorę 3x2 Luteiny 100 ( wieczorem dorzuciłam sobie trzecią tabletkę ale widzę ze nic nie dało ) i biorę jesCze 3x1 dyphastonu wiec mało nie jest a jednak jest niski
Montana gratulacje beta piękna, ważne by przyrastala dobrze :) jupi, same dobre wieści ostatnio :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry