Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
CO DO TEj REFUNDACI LEKÓW...dziewczyny, to mam rozumieć że to tylko dla osób w rządowym programie? jesli ktoś pójdzie wykonac in vitro prywatnie jej nie otrzyma? nigdzie nie widze takiej wiarygodnej informacjii...zdębiałam
Quinnie - &&&& za udany transfer. Smerfeta - ogromne kciuki za histero. Kasik - dzisiaj wizyta - powodzenia Mam nadzieję, że dowiesz się czegoś ciekawego od dr
Heiza pisala do mnie, ze idzie dlugim protokolem i ma refundowane leki na 3 stymulacje wiec wychodzi na to, ze refundacja jest nie tylko dla osob z programu rzadowego bo jej juz tylko 1 podejscie zostalo. Nie chcieli od niej nowych badan.
Hej dziewczynki juz jestem po i moje dzieciaczki sa ze mna.....oby chcialy zostac na cale 9 miesiecy ! Teraz czeka mnie okrutne 2 tygodnie oczekiwania do bety chyba zwariuje
Smerfeta super ze sie udalo - to teraz musi byc juz tylko lepiej