reklama

Kto po in vitro?

LIPIEC

02: Smerfeta - wizyta u immuno
02: Blake - punkcja
03: Anulla28 - udany transfer !!
03: Juhasek87 - podglądanko przed crio
04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
04: dorotav - wizyta przed stymulacją
07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją
07: mmm - wizyta przed punkcją
15: Quinnie - wysoka beta !!
Juhasek87 - udany crio-transfer !!

reklama
Hej wiem że nie było mnie tu parę miesięcy. Po nieudanym transferze trochę się zmieniło u mnie. Totem cykl bez owulacyjny. Więc czekałam miesiąc. Miałam 2 zamrożone zarodki w 3 dobie nie przyjęły się. Więc kolejne niepowodzenie. Teraz jestem po podaniu 5 dniowych 2 zarodków beta w 9 dniu bo podaniu mrozków 133,4 Więc nie poddawajcie się mi się udało będzie rodzeństwo dla córki. Życzę wszystkim oby każdemu się udało oby zaczęło bić serduszko i urodził się śliczny różowiutki bobasek powodzenia trzymam kciuki Invimed warszawa po raz kolejny nie zawiódł

Ostatnia edycja:
Witam Wszystkie starające i przede wszystkim Te dziewczyny, którym się udało. To dzięki Wam mam siłę, żeby dalej walczyć i nie poddawać się bo może i do mnie uśmiechnie się kiedyś szczęście ( no i oczywiście do mojego M :-)). Czytam Was od grudnia czyli ponad pół roku i w końcu postanowiłam wyjść z ukrycia. Przede mną kolejna próba za jakiś miesiąc i już zaczynam pomału myśleć jakie niespodzianki przyniesie mi los. Postaram poniżej w skrócie opisać moją walkę, która trwa już 5 lat. Pozdrawiam i życzę dobrej nocki.

Lilia, ja już mam uszykowane "narzędzia" do wyrywania korzeni ;-), pozbędziemy się ich na zawsze :tak:. Jeszcze troszkę i wszystkie stąd przerzucimy się na wątek ciężarówek. :-)

Moje czekają w garażu na odpowiedni moment :tak: do diabła z tymi korzeniami :tak:

Mammoni - gratulacje :-)

Dziewczyny, chciałam się pochwalić, w końcu dzisiaj zostałam zakwalifikowana do rządówki :-D JUPI JA JEJ :-D

reklama
Mamoni gratki :) Ja nie mam zamiaru sie poddac. Czasami mam chwile zwatpienia ale na krotko i szybko sie ogarniam i walcze dalej :)

Lilia w koncu, super :) Na dodatek jest juz refundacja lekow wiec skorzystasz podwojnie :)

Atena Ty juz chyba nas odwiedzalas? Chyba, ze masz bardzo podobny nick.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry