reklama

Kto po in vitro?

Blake, Atena74, kasik36 - dzięki dziewczyny :-) Tyle czekałam, aż się doczekałam. Mam nadzieję, że jakiś normalny termin mi wymyślą, od przyszłego tygodnia mam zamiar ich męczyć w tym temacie :tak:

Ja znikam do spanka, słodkich snów Wam życzę, dobranoc.

reklama
kasik36- nie odwiedzałam, tylko cichaczem podgladałam, mam pewnie podobny nick. Postanowiłam się ujawnić bo w grupie siła a coś ostatnio nie ma nowych dziewczyn. Może są jeszcze jakies staraczki, które regularnie podczytują i w końcu się ujawnią. Ty jesteś niesamowita masz dużo siły do walki i przypominasz mnie samą. Co nas nie zabije to nas wzmocni!

Smerfeta i inne dziewczyny poszukujace DHEA Eljot - jest juz dostepny na doz.pl :)

Smerfeta pytalam o acard i moj doktorek zaleca Acesan bo jest w dawce "50" wiec mam brac po 2 tabletki dziennie. Powiedzial, ze na pewno nie zaszkodzi, tylko, zeby odstawic 5 dni przed punkcja.

Atena bo jak nie my to kto? ;) Silne babki z nas i dla upragnionego szczescia jestesmy w stanie duzo zniesc. Mam nadzieje, ze juz niedlugo zostanie nam to wynagrodzone :)

Ostatnia edycja:
Mammoni, gratuluję i trzymam za Was dalej kciuki, za serduszko albo za dwa :-), i za szczęśliwe zakończenie.:tak:

Atena74, witaj, razem raźniej :tak:

Lilia, to ja własnie tańczę taniec zwycięstwa, jak się cieszę że się udało, do tego bonus z refundacją leków. :-)

Kasik36, dzięki za info o dhea, też mi przysłali powiadomienie, z tym że dzisiaj rano chciałam zamówić a już go nie ma, ciekawe ile go mieli i czy w ogóle coś mieli, nieraz im się zdarza wysłać powiadomienie a i tak leku nie ma, no nic czekam dalej.

Blake &&&& za twoje jajcobranie ;)
Smerfete oby u immunologa wszystko bylo oki
Lilia super wiesci !!!
Mammoni super wiesci ! Spokojnej ciazy kochana.....dajesz nadzieje :)
Atena74 witaj wsrod nas

Dziewczynki czy wy tez po transferze bierzecie nadal te same leki co przed ????
Ja nadal mam brac :
4x 2 mg estrofemu
2x 5 mg encortonu
3x 200 luteiny
1 x kwas foliowy
1 x magnezB6
1 x wit D3
1 x fragmin

Quinnie, tak, te same leki co przed transferem i dodatkowe, u mnie to były estrofem, methyperd (odpowiednik encortonu), duphaston, luteina (po transferze), kwas foliowy, 3x1 magnez B6, wit.D, aspifox (odp.acardu)

LIPIEC

02: Smerfeta - wizyta u immuno
02: Blake - punkcja
03: Anulla28 - udany transfer !!
03: Juhasek87 - podglądanko przed crio
04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
04: dorotav - wizyta przed stymulacją
07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją
07: mmm - wizyta przed stymulką
15: Quinnie - wysoka beta !!
Juhasek87 - udany crio-transfer !!

Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie. U mnie niespodzianka dostałam @ w 22 dc :-( dzwonię dzisiaj do kliniki w drugiej połowie cyklu kontrola i jak wszystko będzie w porządku to zaczynamy w końcówce lipca.

Bardzo jestem ciekawa czy załapie się na darmową refundację bo nie ukrywam, że po 4 pełnych procedurach z kasą krucho. Patrząc na zapis wątpię bo niedawno uraczyła mnie 40.

Bardzo jestem ciekawa czy załapie się na darmową refundację bo nie ukrywam, że po 4 pełnych procedurach z kasą krucho. Patrząc na zapis wątpię bo niedawno uraczyła mnie 40.

Atena74, dzień przed 40 - tak, ale dzień po, to już niestety nie, ale należy się refundacja leków pod warunkiem że lekarz ma podpisany kontrakt z NFZ

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry