reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny

dorotav – trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę i nie mogę się doczekać wieści od Ciebie :tak:

Blake – wow, ale naniosłaś jajec, kciukam na zapłodnienie drużyny piłkarskiej :-)

yplocka – trzymam kciuki, żeby @ czym prędzej przyszła.

Anulla28 – kciukam za udany transfer.

Juhasek87 – powodzenia na podglądaniu.

Atena74 – ja też mam w domu swoją osobistą pielęgniarkę i sprawuje się wyśmienicie :-)

reklama
Juhasek - widze, że wróciłaś szybciutko do walki - brawo! Podchodzisz na cyklu naturalnym jak zrozumiałam? To musi być dobrze wszystko - mi właśnie na takim, też miesiąc po poronieniu się udało :) Bede trzymać kciuki moccccno !!!!

Cześć dziewczyny,
mało się udzielam, ale regularnie czytam. Dopadło mnie zapalenie tchawicy i dostałam antybiotyk dla kobiet w ciąży. Już jest lepiej, ale rozłożyło mnie nieżle.
Najważniejsze, że w poniedziałek widziałam mojego malucha, ma już 4,27 cm, macha rączkami i nóżkami i ma się świetnie. Choroba mamy nie ma na niego żadnego wpływu na szczęście.
Pozdrawionka
16 lipca, w moje urodziny będę Go dłużej widziała, bo jadę na prenatalne badanie. :tak:

Juhasek - widze, że wróciłaś szybciutko do walki - brawo! Podchodzisz na cyklu naturalnym jak zrozumiałam? To musi być dobrze wszystko - mi właśnie na takim, też miesiąc po poronieniu się udało :) Bede trzymać kciuki moccccno !!!!

Hej Kochana, nie ja na sztucznym bo chciałam mieć 100% pewność, że owulka będzie:-)
a Ty jak się czujesz?

Blake, fajnie, że dobrze się czujesz, tylko się oszczędzaj, nie szalej za bardzo . Zaciskając kciuki czekamy na wynik :tak:

Oktavi, a sio choróbsko, pogada taka, że prawie wszystkich rozkłada, a maluszek rośnie jak na drożdżach. Powodzenia na badaniach prenatalnych i daj znać jaki wynik, trzymam kciuki.:-)

Anulla, jak się czujesz ? :tak:

Juhasek, już powoli zaczynam trzymać kciuki za szybki i udany transfer. będzie dobrze !! :-D

Jo.M, jutro nasz dzień, trzymam za nas kciukole. :tak:

montana8, jutro Wasze pierwsze spotkanie :-)

zula, jak Ty się czujesz ? co u Ciebie i u moich ulubionych maluszków ? :-)

LIPIEC

04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
04: dorotav - wizyta przed stymulacją

07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją
07: mmm - podglądanie pęcherzyków
15: Quinnie - wysoka beta !!

16: Oktavi - badania prenatalne
juhasek87 - udany crio-transfer !!

Dziewczyny nie uwierzycie. Z 31 jajek nakluwali 26 ( icsi) . Zaplodnilo sie 18!!!
Beda czekac do 5 dnia do zamrozenia i jeszcze wtedy cos moze odpasc. Ale embriolog mowila ze sa dobrej jakosci. Wzruszylam sie!

reklama
Dziewczyny nie uwierzycie. Z 31 jajek nakluwali 26 ( icsi) . Zaplodnilo sie 18!!!
Beda czekac do 5 dnia do zamrozenia i jeszcze wtedy cos moze odpasc. Ale embriolog mowila ze sa dobrej jakosci. Wzruszylam sie!

Blake, 18 zarodków co za wynik !! i do tego wszystkie dobrej jakości, to teraz kciuki za podział.
Niech moc będzie z nimi !! :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry