Quinnie czasem lekarze po prostu powinni pomyśleć!!! No jak można na lapro uszkodzić narządy! Masakra! W Łodzi już na usg zwracali uwagę na budowę macicy, szyjki macicy. Cały czas dwoje lekarzy studiowało mój przypadek. To w Polsce tak Cię urządzili?
Blake dokładnie, całe szczęście że ta budowa nie wyklucza ivf i ogólnie możliwości zajścia w ciążę
Dorotav encorton muszę brać ze 4 lub 5 tyg przed crio więc jak najbardziej muszę ułożyć plan… Jeszcze tylko niech wynik hist pat potwierdzi że wszystko jest OK. Uzgodniłam sms’owo z moim dr że mam się stawić u niego z wynikami hist pat, które będą za ok 3 tyg. Ale zastanawiam się czy nie iść do niego szybciej by zapytać czy już brać leki zalecone przez prof. Chyba że telefonicznie z nim uzgodnię, ale nie bardzo lubię rozmawiać z lekarzami przez telefon bo lekarze spieszą się i taka głupia rozmowa w biegu. Z tymi komórkami NK to sama nie wiem, w który wynik mam wierzyć

Mam 3 różne wyniki! A najlepsze jest to, że rzadko łapie infekcje, więc te 5% to chyba nie prawda?
Kasik encorton po to by zapanować nad limfocytami, które odrzucają zarodeczek
Jo.M kciuki 3mam za kwalifikację
Dorotav i za Twoją wizytę 3mam kciuki!
Montana za piękne widoki &&&&&&&
Ps. Dziewczyny jak długo plamiłyście po histeroskopi?