reklama

Kto po in vitro?

dorotav - za 10 dni. Czyli 13.07. Mąż dzień wcześniej jechał w trasie, to też nad nim przeleciał bocian, więc mam nadzieję, że to też dobry znak:-D

dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze Wasze wydarzenia. Ja po relanium mało co kontaktuję, więc dzisiaj spędzam dzień w łóżku:)

reklama
Anulla ja postanowiłam brać acesan co 12 godzin, o 11 (po śniadaniu bo ja późno jem) i o 23 przed snem.

Jo.M, montana i dorotav czekamy na relacje z wizyt

Aisa79 witaj :-) W kupie raźniej a tutaj dziewczyny są istną kopalnią wiedzy więc dobrze trafiłaś :tak:

LIPIEC

04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
04: dorotav - wizyta przed stymulacją ?

07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją
07: mmm - podglądanie pęcherzyków
13: Anulla28 - wysoka beta !!
15: Quinnie - wysoka beta !!
16: Oktavi - badanie prenatalne

Juhasek87 - udany crio-transfer !![/QUOTE]

Dorotav dzieki za wyczerpujaca odpowiedz kochana. Troche mi ulzylo. W czwartek mam usg kontrolne i sprawdza mi tam wszystko.
Ja przed pobieraniem tez mialam w nocy jakies koszmary. Juz teraz nie psmietam dokladnie, ale wszystko poszlo dobrze.
Anula28 najgorsze te czekanie. 10 dni... Ale dasz rade. A potem 2 krechy i bedziesz musiala zmienic forum,hehe

Dzięki za przywitanie :)
Jestem na początku drogi do in vitro. Ide dzisiaj do kliniki i chciałabym sie umówić na wizyte na 21 lipca bo taki mam termin @. Byłam w grudniu na kosultacjach, dostałam poradnik co i jak. Wiem, że mam iść dlugim protokołem.

Jestem juz po genetyce, w sumie jest ok.
Ponadto miałam 6x inseminacje, ostatnią w sierpniu 2013 zakończoną ciażą biochemiczną :(
w styczniu tego roku przyplatała mi sie tarczyca - niedoczynność ale juz wyregulowałam

Ostatnia edycja:
Aisa79 napisz coś o sobie, jak długo się staracie, jaki jest Wasz problem, jakie masz AMH, czy miałaś IUI, w jakiej klinice chcesz się leczyć itp.

Problem jest u mojego męża - konkretnie azoospermia czyli 0 plemników. Staramy sie juz prawie dwa lata ale od prawie roku znamy przyczynę. Nie czekaliswmy długo z diagnozą tylko dosyc szybko roblilśmy badania.Mam juz 35 lat wiec wiek mnie goni.
Ogólnie ze mna jest dobrze pod wzgledem medycznym, chociaż choruje na łuszczycowe zapalenie stawów i mam do tego jeszcze problem z biodrem ale to na przyszłą ciaże akurat nie rzutuje. AMH mam ok 2,4.
Lecze sie w invikcie w gdansku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry