reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisa będziecie robić biopsję jąder M czy będziecie korzystali z dawcy nasienia? Ja też z Invikty :-)

Dawca, bipsja odpada bo FSH meża jest bardzo wysokie
Fajnie, że jestes w Invikcie. Jestem zadowolona z nich.Wczesniej byłam w invimedzie w gdyni i zrezygnowałam bo jednak dojazdy i poza tym nikt mi nie zrobił badań typu AMH, podchodziłam tam do AID na cyklu naturalnym. W invikcie okazało sie, że mogę AID na cyklach stymulowanych.

Ostatnia edycja:
Asia79 witaj ;)

Anulla to po takich przejsciach nie ma innej opcji .....musi sie udac, a do tego te bociany ;)
ja juz od dawna bociana nie widzialam :(

Co do tego encortonu to juz wszystko wyjasnilam - lekarz zapomnial o recepcie :( ale juz zalatwilam z apteka w Zakopanym i jutro mam leki do odbioru a GynCentrum przesle im w poniedzialek recepty

Anulla28 - po takich przejściach bocianowych to musi się udać, nie ma wyjścia :-D &&&&&&&&&

Aisa79 - witaj w naszym gronie.

Dziewczyny przekazuję Wam wiadomość od Jo.M., mam nadzieję, że nie będzie na mnie o to zła, ale ostatnio jest bardzo zapracowana i nie ma czasu wejść na forum, a wiem, że czekacie na informacje od niej. A WIĘC, OFICJALNIE OGŁASZAM, ŻE W DNIU DZISIEJSZYM ZOSTAŁA ZAKWALIFIKOWANA DO RZĄDÓWKI. JUPI JA JEJ :-D

Dzisiaj podpytam sie w invikcie jak jest z refundacja leków dla par podchądzacych prywatnie. Czytałam we wczesniejszych postach, że nie wiadomo ostatecznie. Liczę bardzo na to, że jednak sie załapię.

reklama
Lilia dzięki za info o Jo.M - bardzo się cieszę, że w końcu dołączyła do naszego grona, zwłaszcza, że zbiegło się to z refundacją leków więc zyska podwójnie :tak::-):tak:

Quinnie świetnie, że udało się załatwić receptę zaocznie :-)

Aisa nie ma się czego bać, jeżeli problem leżał po stronie M jest duża szansa, że wam się uda. A nie chcieliście najpierw spróbować IUI z nasieniem dawcy? To znacznie niższy koszt a może by się udało. Podpytaj bo mi w Invikcie powiedzieli, że refundacja jest dla wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry