Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Doszłam do wniosku, że była słaba stymulacja, wiec poszukalam kliniki z lepszą opinią w tym zakresie - i stymulacja była aż za dobra, z lekką hiperstymulacją. Efektu nie było, a beta 11 wskazywała, że coś mogło być, ale opieka po ET pozostawiala wiele do życzenia. Wiec poszukalam miejsca, gdzie mają wyśrubowane procedury przed i po - oraz dobre statystyki. Na razie, oprócz bałaganu (customer experience na dst+) nie mam zastrzeżeń.
:-) Ja miałam brać lutkę „100” już od dnia punkcji 3 x 2, estronem 3 x 1, unidox 2 x 1, no i oczywiście kwas foliowy i wszystkie moje suplementy diety. Nie biorę jeszcze acesanu (odpowiedni acardu) bo doktorek zalecał zacząć brać 2-3 dni po punkcji, zacznę od jutra. Podjęzykową lutkę włączał mi zawsze dopiero po weryfikacji, jak progesteron był niski po transferze. A Ty już teraz bierzesz relanium? Właściwie po co? Ja mam w zaleceniach od dnia transferu (2 godziny przed) przed 4 dni po 2 tabletki na dobę. W dniu transferu, też 2 godziny przed mam wziąć jeszcze Flamexin. Jeszcze trochę mnie brzuch pobolewa ale nie aż tak, żeby brać jakieś leki, do wytrzymania. A Ty nie musiałaś odstawić aspiryny cardio przy punkcji? Lekarz nie bał się krwotoku? Czy może nie przyznałaś się, że bierzesz? Ja trochę po punkcji krwawiłam ale zawsze tak miałam, później do wieczora lekkie plamienia i na drugi dzień już czysto. Z encortonem nie pomogę, mi zalecił immunolog bo miałam za wysoki % nk ale sama chyba bałabym się stosować, w końcu to dosyć silny steryd. 

:-)
, ja też z Invicty (a Ty z Gdańskiej?) u kogo się leczyłaś? Jakiej klasy miałaś podane zarodki, w której dobie? Widzę z sygnaturki i brałaś weryfikacje a oprócz tego jeszcze coś np akupunkturę czy embro glue itp? Juhasek- który dzień jesteś po transferze bo się gubię