reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki, dziewczyny :)

Atena, teraz leczę się w Klinice Kontrolowanego Chaosu, czyli w Invikcie. Bałagan tam mają pierwszorzędny, ale procedury też. Natomiast logika zmiany klinik była taka: pierwszą wybrałam, bo była blisko pracy:baffled:. Doszłam do wniosku, że była słaba stymulacja, wiec poszukalam kliniki z lepszą opinią w tym zakresie - i stymulacja była aż za dobra, z lekką hiperstymulacją. Efektu nie było, a beta 11 wskazywała, że coś mogło być, ale opieka po ET pozostawiala wiele do życzenia. Wiec poszukalam miejsca, gdzie mają wyśrubowane procedury przed i po - oraz dobre statystyki. Na razie, oprócz bałaganu (customer experience na dst+) nie mam zastrzeżeń.

No i tak, metodą kolejnych przyblizen, jesteśmy tu gdzie jesteśmy. Zobaczymy co dalej...

Olusia - niech pięknie rosną!
finesse - kciuki za maluchy!
Atenko - dałam radę, ale to jeszcze nie dla mnie. Drugie pół nocy ryczałam... Ale może pierwszy krok zrobiony :>
Miłej niedzielki, Dziewczyny :)

Olusia gratuluję pięknej 6 :tak::-) Ja miałam brać lutkę „100” już od dnia punkcji 3 x 2, estronem 3 x 1, unidox 2 x 1, no i oczywiście kwas foliowy i wszystkie moje suplementy diety. Nie biorę jeszcze acesanu (odpowiedni acardu) bo doktorek zalecał zacząć brać 2-3 dni po punkcji, zacznę od jutra. Podjęzykową lutkę włączał mi zawsze dopiero po weryfikacji, jak progesteron był niski po transferze. A Ty już teraz bierzesz relanium? Właściwie po co? Ja mam w zaleceniach od dnia transferu (2 godziny przed) przed 4 dni po 2 tabletki na dobę. W dniu transferu, też 2 godziny przed mam wziąć jeszcze Flamexin. Jeszcze trochę mnie brzuch pobolewa ale nie aż tak, żeby brać jakieś leki, do wytrzymania. A Ty nie musiałaś odstawić aspiryny cardio przy punkcji? Lekarz nie bał się krwotoku? Czy może nie przyznałaś się, że bierzesz? Ja trochę po punkcji krwawiłam ale zawsze tak miałam, później do wieczora lekkie plamienia i na drugi dzień już czysto. Z encortonem nie pomogę, mi zalecił immunolog bo miałam za wysoki % nk ale sama chyba bałabym się stosować, w końcu to dosyć silny steryd.
Atena niestety moja klinika w niedziele nie pracuje :-( więc nie będę miała dzisiaj żadnych wieści o zarodkach, dopiero jutro.
Ann leż i odpoczywaj, skoro są dwie kreski to bardzo dobrze. Już jutro wizyta, która na pewno cię uspokoi :tak::tak::tak:
Inka mój M też brał profertil prawie pół roku (do środowej punkcji) ale nie robiliśmy ponownych badań więc nie wiem czy jest rezultat. Jeżeli teraz nam się nie uda to dopiero powtórzymy wyniki.
Finesse witaj :-) i gratuluję pięknej bety:tak::-):tak:, ja też z Invicty (a Ty z Gdańskiej?) u kogo się leczyłaś? Jakiej klasy miałaś podane zarodki, w której dobie? Widzę z sygnaturki i brałaś weryfikacje a oprócz tego jeszcze coś np akupunkturę czy embro glue itp?

Ostatnia edycja:
Quinnie – koszulki są prześliczne, od dłuższego czasu marzę, żeby taką zakupić. Jedyne co nam pozostaje to to, że kiedyś nasze marzenie się spełni i czym prędzej zakupimy sobie po takiej bluzeczce. Jeszcze znalazłam coś takiego: KOSZULKI DLA MAM CIĄŻOWE Z NADRUKIEM SUPER WZORY! (4409794216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Mój faworyt BE6 :-)

Ann84 – beta ładna, musisz teraz odpoczywać i postępować zgodnie z zaleceniami lekarza. Nie jedna dziewczyna na forum krwawiła i dzidzią było wszystko ok. Trzymam kciuki bardzo mocno. Gratuluję II kresek :)

kasik – trzymam kciuki za Twoją parkę :tak:

Miłego dnia :-)

Finese: nie musisz odstawiac calkowicie sportu.... Chyba ze hestws juz po transferze. Podczas przygotowan spokojnie mozesz uniarkowanie cwiczyc nawet w trakcie stymulki.... Witaj w gronie "tych blizej 40tki":)

reklama
Finesse- widać zmiany wyszły na dobre skoro już widać efekt

Juhasek- Ty jesteś przelaska hihi wszystkie gonią na betę jak najwcześniej a Ty zamierzasz czekać do 28? Nie wierzę, wytrzymasz?

Kasik,Olusia z samego rana proszę dajcie znać jak Wasze bobiki

Alternatywa - krok do ludzi zrobiony, z każdym dniem powinno być łatwiej. Ściskam.

Lilia- jesteś żywym przykładem na to, że nie wolno się poddawać. Jeśli mogę zapytać to udało się z Twojej komórki?

Ann- za mega przyrost bety, niech powieje nam radosną nowiną

Dorotav- czy przeklęta infekcja poszła w diabły?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry