• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
finesse, witaj na forum, gratuluję i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie, no i na długo to wśród nas nie pobędziesz, za chwileczkę na drugie forum zawitasz do ciężaróweczek, cieszę się, żeby tak wszystkie z nas tam trafiły.

Ann84, no jak test pokazał drugą kreseczkę to znaczy że beta rośnie. Trzymam kciuki.

Alternatywa, małymi kroczkami a będzie coraz lepiej, zbieraj siły, my tu jesteśmy po to by siebie wzajemnie wspierać.

Atena, no mam nadzieję że infekcja poszła w diabły, jeszcze dwa dni globulek, tydzień muszę odczekać i 30 lipca idę do doktorka na "przegląd" ;-) zrobię wymaz no i zobaczymy.

Dzisiaj jest mi bardzo smutno, nasza 14 letnia psina uciekła, wczoraj i dzisiaj jej szukaliśmy ale niestety :-(

dorotav przykro mi z powodu psa, ja jestem straszna psiara wiec wiem co czujesz. Moze jeszcze wroci, jak to samiec to moze poszedl w rejs za suka, ktora ma cieczke. Psy niestety tak maja, ze chowaja sie przed zdechnieciem :( 14 lat to sporo dla psa. A chorowal moze?

kasik36, suczka Lulu owczarek collie, choruje, ma guzy już za dobrze nie słyszy i widzi, ale cały czas jest żywa i chętna do zabawy, podejrzewamy że wyszła kiedy brama była otwarta jak goście babci odjeżdżali, rodzice dopiero jak wrócili koło 1 w nocy zorientowali się że jej nie ma. Mam nadzieję że wróci, chociaż w okolicy las i drogi i pociąg, więc .... :-(

kasik36 a ja nie dostalam estrofemu.. myslisz ze powinnam go brac? relanium mam brac dopiero od dnia transferu ale przez tydzien po 1 tabletce na noc... wlasnie ja nie odstawialam aspiryny cardio a pytalam sie i nic mi nie mowil... i bralam dalej :tak:

Atena74 dam dam znac kochana, nie martw sie... dzis moja klinika tez nie pracuje wiec nie dzwonili do mnie co z zarodkami...:-)
dorotav kochana przykro mi... :-( moze sie znajdzie jeszcze...:tak:

A dziewczyny mam pytanie mozna pic Inofem z tymi lekami co biore obecnie?

Olusia, ja brałam estrofem tylko przy criotransferze, jak miałam cykl sztuczny, nigdy przy transferze świeżynki, myślę że endo masz dobre i nie potrzeba go podkręcać. Inofem to kwas foliowy w proszku więc jak najbardziej wskazany

Kasik36, mam nadzieję że pamięta drogę do domu chociaż dawno z nią nie chodzimy na spacery, ma olbrzymi ogród do biegania.

gos1512, Jazzabel, jutro Wasz dzień, powodzenia i owocnego jajcobrania

LIPIEC

21: Ann84 - wysoka beta !!
21: gos1512 - punkcja
21: Jazzabell - punkcja
22: Agulla84 - podglądanie pęcherzyków

22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
22: inka26 - podglądanie pęcherzyków
23: kasik36 - udany transfer + jeden mrozaczek na lodowisku
28: Juhasek87 - wysoka beta !!
29: alternatywa - wizyta u immunologa
30: dorotav - kontrola u gina