reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

kobietki ja już po punkcji i okazało się że tylko 5 jajeczek pobrali a lekarz wpisywał 5 na prawym jajniku i 5 na lewym i już tego nie rozumiem :/
z tego cztery są dojrzałe mniejmy teraz nadzieję że się ładnie zapłodnią !!!rozmawiałam z embriologiem i jak a dzień dzisiejszy mamy dostać dwa zarodeczki :):):)ale kto wie co uznają we wtorek :/
inka 26 jest szansa że się spotkamy na transferze Ty już masz godzinę ustaloną?

reklama
mmm, ja tam wierzę i trzymam kciuki :tak:

Olusia, co do TSH to w czasie stymulacji i po transferze od leków on rośnie, zadzwoń w poniedziałek do doktorka, ale sama nie zwiększaj sobie euthyroxu bo możesz przeholować i Ci wskoczy w nadczynność. Kurczaki, znowu pieczonka, o ile mnie pamięć nie myli to już coś kiedyś wspominałaś o niej, lepiej zrób zdjęcie żebym zobaczyła to cudo :-)

agulla, trzymam kciuki niech się ładnie dzielą a we wtorek dwa do brzuszka dwa na zimowisko :tak:

LIPIEC

28: Migotka25 - transfer 2 mrozaczków
29: alternatywa - wizyta u immunologa
29: Inka29 - transfer
29: Agulla84 - transfer
30: Atena74 - podglądanko pęcherzyków
30: mmm - wysoka beta !!
30: dorotav - kontrola u gina
30: Ann84 - usg pęcherzykowe
31: Kasik36 - wysoka beta !!

SIERPIEŃ

01: Olusia7982 - wysoka beta !!

04: Olusia7982 - wysoka beta !!
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

06: Migotka25 - wysoka beta !!

agulla84 nie znam jeszcze godziny transferu dopiero w poniedziałek się dowiem. Jest duża szansa że się spotkamy :) zauważyłam że w gyncentrum w poodbnych godzinach robią wszystkim punkcje transfery itp

dzwoniłam dziś do embriologa mój szósty zarodek zaczął się dalej rozwijać :)

Ostatnia edycja:
reklama
mmm nie odstawiaj pod żadnym pozorem leków!!!! idź jutro na betę i najpierw sprawdź! który dziś dzień po transferze? ja też zaczęłam krwawić już w 7 dpt i był ryk nie z tej ziemi... dla formalności zrobiłam betę na drugi dzień żeby z czystym sumieniem odstawić leki a tu zonk = beta 58! mimo krwawienia. wiec proszę Cie nie rób nic tylko bierz leki, odpoczywaj i jutro śmigaj na betę!

a co do sikacza mi wyszedł w 9dpt jak już wiedziałam ze beta pozytywna i był to cień cienia! więc się nie sugeruj że jest negatyw

Do góry