Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzwonilam wlasnie do kliniki dowiedziec sie jak moj pozostawiony zarodek ale niestety przestal sie rozwijac wiec sila w tym kropku co go nosze ale moje nadzieje spadly
agulla transfer mam na 11.15
Jestem szczęśliwa bo nadal jest 6 zarodków, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby wszystkie zapłodnione dotarły tak daleko to chyba dobry znak :-)
olusia embriolog pytał ile chce mówiłam że 2 ale jeszcze czeka mnie rozmowa z Panią doktor, sama nie wiem czy to dobry pomysł żeby wziąć dwa. Jest większa szansa na ciążę ale z drugiej strony jak będą bliźniaki zwiększa się ryzyko. Przy pierwszym imsi i crio obie podane blastocysty się zagnieździły więc jest taka szansa że tym razem też tak będzie i jak coś pójdzie nie tak stracę oba.
Olusia pobrali mi 5 komórek z czego 4 się zapłodniło biorę te same leki co Ty ale ostatnio miałam encorton a teraz nie :/
Inka ja mam transfer na 12.30 więc chyba się miniemy:-(
dwa moje zarodki rozwijają się szybciej a dwa wolniej też mam rozmawiać z lekarzem żeby podali mi dwa bardzo bym chciała:-)