• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Dzwonilam wlasnie do kliniki dowiedziec sie jak moj pozostawiony zarodek ale niestety przestal sie rozwijac :( wiec sila w tym kropku co go nosze :) ale moje nadzieje spadly :(

reklama
agulla transfer mam na 11.15
Jestem szczęśliwa bo nadal jest 6 zarodków, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby wszystkie zapłodnione dotarły tak daleko to chyba dobry znak :-)

olusia embriolog pytał ile chce mówiłam że 2 ale jeszcze czeka mnie rozmowa z Panią doktor, sama nie wiem czy to dobry pomysł żeby wziąć dwa. Jest większa szansa na ciążę ale z drugiej strony jak będą bliźniaki zwiększa się ryzyko. Przy pierwszym imsi i crio obie podane blastocysty się zagnieździły więc jest taka szansa że tym razem też tak będzie i jak coś pójdzie nie tak stracę oba.

Olusia pobrali mi 5 komórek z czego 4 się zapłodniło biorę te same leki co Ty ale ostatnio miałam encorton a teraz nie :/
Inka ja mam transfer na 12.30 więc chyba się miniemy:-(
dwa moje zarodki rozwijają się szybciej a dwa wolniej też mam rozmawiać z lekarzem żeby podali mi dwa bardzo bym chciała:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry