gos1512, dasz radę, my staraczki jesteśmy twarde babki i nie poddajemy się tak łatwo, każda z nas ma dość po nieudanym transferze ale podnosimy się i działamy dalej. Zresztą jeszcze nic nie jest przesądzone, trzymam kciuki by to podejście było pierwsze i ostatnie.
genna, gratuluję cud rośnie zdrowo, no nie dziwię się jak Was przywitał pewnie przerwaliście mu/jej drzemkę. super że możesz powoli odstawiać leki. Lekkiej i spokojnej ciąży życzę.
Basidrak, jesteś tym przypadkiem kiedy efekty są po stymulacji, gratuluję.
Smerfeta, gratuluję, drugi naturals, najpierw Agawa, potem Ty, a od wczoraj Basidrak, jak Wy to dziewczyny robicie ??
Atena, wiesz, że do szczęścia potrzebny jest jeden i na pewno z Tobą zostanie na długie piękne 9 miesięcy, a co do pozostałej dwójki to wcale nic nie jest przesądzone, okaże się po punkcji i szaleństwach z chłopakami. Trzymam kciuki za trójeczkę.
kasik, a nie mówiłam !!! jednak profesor miał szczęśliwą rękę, to już był ten czas !! no i czekam na relację jak mąż przeżył wiadomość.ale prezent urodzinowy, super. A prg świetny wynik
agulla, do małpy jeszcze daleko, za rok przyjdzie. testujesz dopiero 8 sierpnia a to szmat czasu jeszcze, może zadrapał cię tam w środku podczas transferu i coś się oczyszcza, a może od progesteronu, badałaś go teraz może ? przykro mi że maluchy przestały się dzielić ale masz dwójeczkę w brzuchu i trzymam kciuki za nie, niech się wgryzają w mamusię, trzeba w nie wierzyć. dodatkowy duphaston nie zaszkodzi.
Lilia, ja też myślę że przyszła już na nas pora, dziewczyny przetarły nam szlaki i teraz to już pójdzie lawinowo.
Olusia, jak dzisiaj samopoczucie, zdecydowałaś się zrobić jednak dzisiaj betę czy jeszcze czekasz ?
SIERPIEŃ
01: Atena74 - podglądanko pęcherzyków
01: Olusia7982 - wysoka beta !!
04: Olusia7982 - wysoka beta !!
04: gos1512 - wysoka beta !
04: Inka26 - wysoka beta !!!
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
06: Migotka25 - wysoka beta !!
08: Agulla84 - wysoka beta !!