reklama

Kto po in vitro?

kasik gratuluję kochana!!!!!!!!!!!!tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!:-):-):-)
ja dzwonłlam do kliniki czekam na tel od doktorka bo nadal mam ten brązowy sluz i martrwi mnie to czy to nie jest objaw okresu :-(a na dodatek moje dwie kruszynki przestały se rozwijać w 4 dobie tak jak ostatnio wiec chyba mamy jakiś głębszy problem i nie liczę na cud że te dwie kropko zostaną ze mną:no:ale nie rozumiem tego że ciąża pozamaciczna utrzymywała się we mnie a teraz obumierają:-(:-(wziełam sobie douphaston na własną rękę chyba nie zaszkodzi?/

reklama
kasik - o jacie :szok: tak bardzo się cieszę i bardzo Ci gratuluję. Trzymam kciuki za przyrost i oczywiście czekam na relacje z przekazania tak cudownej informacji mężowi :tak:

MAM NADZIEJĘ, ŻE W KOŃCU PRZYSZŁA PORA NA ZAKORZENIONE STARACZKI!!!

genna - no ja też mam nadzieję, że przyjdzie czas w najbliższym czasie na stare wyjadaczki. Pokładam wielkie nadzieje w swoim 3 podejściu, ale jak będzie to się zobaczy :-)

gos1512, dasz radę, my staraczki jesteśmy twarde babki i nie poddajemy się tak łatwo, każda z nas ma dość po nieudanym transferze ale podnosimy się i działamy dalej. Zresztą jeszcze nic nie jest przesądzone, trzymam kciuki by to podejście było pierwsze i ostatnie.

genna, gratuluję cud rośnie zdrowo, no nie dziwię się jak Was przywitał pewnie przerwaliście mu/jej drzemkę. super że możesz powoli odstawiać leki. Lekkiej i spokojnej ciąży życzę.

Basidrak, jesteś tym przypadkiem kiedy efekty są po stymulacji, gratuluję.

Smerfeta, gratuluję, drugi naturals, najpierw Agawa, potem Ty, a od wczoraj Basidrak, jak Wy to dziewczyny robicie ??

Atena, wiesz, że do szczęścia potrzebny jest jeden i na pewno z Tobą zostanie na długie piękne 9 miesięcy, a co do pozostałej dwójki to wcale nic nie jest przesądzone, okaże się po punkcji i szaleństwach z chłopakami. Trzymam kciuki za trójeczkę.

kasik, a nie mówiłam !!! jednak profesor miał szczęśliwą rękę, to już był ten czas !! no i czekam na relację jak mąż przeżył wiadomość.ale prezent urodzinowy, super. A prg świetny wynik

agulla, do małpy jeszcze daleko, za rok przyjdzie. testujesz dopiero 8 sierpnia a to szmat czasu jeszcze, może zadrapał cię tam w środku podczas transferu i coś się oczyszcza, a może od progesteronu, badałaś go teraz może ? przykro mi że maluchy przestały się dzielić ale masz dwójeczkę w brzuchu i trzymam kciuki za nie, niech się wgryzają w mamusię, trzeba w nie wierzyć. dodatkowy duphaston nie zaszkodzi.

Lilia, ja też myślę że przyszła już na nas pora, dziewczyny przetarły nam szlaki i teraz to już pójdzie lawinowo.

Olusia, jak dzisiaj samopoczucie, zdecydowałaś się zrobić jednak dzisiaj betę czy jeszcze czekasz ?

SIERPIEŃ

01: Atena74 - podglądanko pęcherzyków
01: Olusia7982 - wysoka beta !!
04: Olusia7982 - wysoka beta !!

04: gos1512 - wysoka beta !
04: Inka26 - wysoka beta !!!
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

06: Migotka25 - wysoka beta !!

08: Agulla84 - wysoka beta !!

Ostatnia edycja:
dorotav nic nie bralam oprucz luteiny dopochwowej wziełam teraz duphaston bo jak niendzwonia tak nie dzwonią jak ja do nich zadzwonien to chyba pospadają z krzeseł po punkcji kwawiłam a potem ten brąz ale bardzo jasny myślisz że to oczyszczanie? te dwie kruszynki jeszcze do jutra będą obsewować i mi zadzwonią:-(

reklama
basidrak skoro jestes w ciazy to musisz miec drozny jajowod i musialas miec owulacje.. bez tego ani rusz... !! - gratuluje !

Atena74 a moze te 3 okaza sie najlepsze i ladnie sie zaplodnia i beda sie dzielic !!:tak:

Genna
super dzidziusz... super ze wszystko jest dobrze... :tak:

Kasik moje ogromne gratulacje !! tak sie ciesze.... moze tak mialo byc ze podali tobie 2 blastki i udalo sie !! a prezent dla meza wysmienity i progesteron jak ladnie podskoczyl od ostatniego razu... :)

dorotav a ja stchurzylam i nie poszlam dzis na bete... jutro ide z samego rana... nastroj mam do dupy... a jeszcze jak poszlam rano do wc i podtarlam sie to mialam takie cos brazowego sluz z nitkami na papierze czy cos takiego..nie wiem dokladnie.. wiec obawiam sie najgorszego !! do tej pory nie powtorzylo sie to, co chwile chodze do wc i patrze czy @ nie przyszla... wiec mysle ze pewnie moj organizm przygotowuje sie do @ a ja nie pozwalam mu bo biore leki....

gos1512 wiem co czujesz bo ja przez to przechodze....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry