reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myszka 28 trzymam kciukasy trzymam:-) W koncu dolaczy do mnie jakas laska,co pomarudzi razem ze mna :tak: Dziewczyny trzymajcie sie,bo teraz bedziemy we dwie meczyc Was postami typu " jestem w ciazy?...eee chyba jednak nie jestem ;-)

Ptencer jezu nie uwierzysz ale mam lezki ze szczesia w oczach hurrrraaaaa masz blizniaki!!!!!!!kochanie a czekam na @ i zaczynam od nowa w tym miesiacu,i wierze ,ze mi sie tym razem uda!!!!!!!musi!!!!!!buziaki mocne dla was !!!!!

Witajcie,

może któraś z Was mi pomoże. Miałam robiony test AMH, Anti Mulerian Hormon. Głównie robi się je pod kątem in vitro. Dlatego moje pytanie kieruję do Was. Mój wynik to 10,1. Oczywiście w necie nie ma norm. Ja mam 28 lat. Jesli któraś z Was miała to badanie, to proszę, podzielcie się swoimi wynikami i co z tym dalej się działo. Nie sądze, żeby wynik był zły, bo niby każdy wynik to norma, jeśli jest wyższy od 1,4. Ale wolę się upewnic. AA i dodam, że my nie robilismy tego z powodu in vitro, po prostu lekarz chce sprawdzic jakie są szanse na naturalną ciąze, czy własnie trzeba bedzie sie szybko decydowa na in vitro. Z góry dziękuję
Pozdrawiam

Ptencer jezu nie uwierzysz ale mam lezki ze szczesia w oczach hurrrraaaaa masz blizniaki!!!!!!!kochanie a czekam na @ i zaczynam od nowa w tym miesiacu,i wierze ,ze mi sie tym razem uda!!!!!!!musi!!!!!!buziaki mocne dla was !!!!!
to ja placze z Toba, bo tearz non stop sie wzruszam-> hormony:-).
Ciesze sie, ze znowu zaczynacie, i najwazniejsze, ze myslisz pozytywnie-> wowczas na pewno sie uda, czego zycze z calego serduszka, a nawet trzech serduszek:-)

hej dziewczyny
ja jestem już po pobraniu mojego jednego ale dobrego jajeczka teraz czekam ,aż pięknie zacznie się dzielić więc długie 24 godziny czekania .Wszystko przebiegało łagodnie miałam znieczulenie miejscowe i nic nie bolało muszę wam jeszcze napisać że byłam o dziwo niesamowicie spokojna żadnego stresu strachu i żadnych nerw to chyba dobra oznaka
ptencer serdeczne gratulacje fasolki prześliczne
ps odnośnie wieku to 35 wchodzi mi na kark :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry