reklama

Kto po in vitro?

Dorocica
niczym sie nie przejmuj. Jak patrze na twoje 36, to z mojej perspektywy to mlody wiek. Szczegolnie biorac pod uwage ilosc wyprodukowanych przez ciebie komorek....
Co ma powiedziec taka stara purchawka jak ja.... prawie 40.... ja juz naftalina zalatuje :))

A moze jest tu wiecej dam w okolicach czterdziestki?

Pozdrowienia dla wszystkich niezaleznie od przebiegu licznika.....

C-M

reklama
Dziewczynki, nie załamujcie się z powodu swojego wieku, co z tego, że ja mam 32 lata, jak najprawdopodobniej wyczerpuje mi się ta p........rezerwa jajnikowa, więc kto tu jest stary, głowy do góry:-)

Witam wszystkie nowe dziewczyny, a za dziewczyny w trakcie stymulacji, przed punkcją, po punkcji, przed transferem, po transferze trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie;-)

Wiec mamy 5 zaplodnionych komoreczek, teraz oby dalej ladnie sie dzielily.....transfer we srode....trzymajcie kciuki please:-)
no to super kochana!! mocno trzymam kciuki

ptencer..malenstwa sa fajowskie..ohh jeszcze troszke i je poczujesz :-)

czarnykot wrociłas do pracy? tylko sie nie przemeczaj za bardzo...:-)

Dorocica
niczym sie nie przejmuj. Jak patrze na twoje 36, to z mojej perspektywy to mlody wiek. Szczegolnie biorac pod uwage ilosc wyprodukowanych przez ciebie komorek....
Co ma powiedziec taka stara purchawka jak ja.... prawie 40.... ja juz naftalina zalatuje :))

A moze jest tu wiecej dam w okolicach czterdziestki?

Pozdrowienia dla wszystkich niezaleznie od przebiegu licznika.....

C-M

Dziewczynki, nie załamujcie się z powodu swojego wieku, co z tego, że ja mam 32 lata, jak najprawdopodobniej wyczerpuje mi się ta p........rezerwa jajnikowa, więc kto tu jest stary, głowy do góry:-)

Witam wszystkie nowe dziewczyny, a za dziewczyny w trakcie stymulacji, przed punkcją, po punkcji, przed transferem, po transferze trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzięki za pocieszenie, czasem wpadnę w taki dołeczek wiekowy i poczucie winy, że może za póżno się zabraliśmy za walkę o dzidzię:zawstydzona/y:
cross_mind a ty na jakim etapie jesteś?

też czekam z niecierpliwością na wieści od Lolitki.

Witajcie babeczki te zadomowione i te nowe - chciałam wam życzyć miłego dnia, jak obiecałam-zaglądam....(ja mam 33 wiosny -prawie bo ja z grudnia...-widzę ze tych trzydziestek to tu jest trochę :-))

czarnykot-kciuki zaciśnięte- źle mi się samochód prowadzi-ale czego się nie robi.....w słusznej sprawie

mgoga - witaj na forum zakręconych babeczek

Myszka - wow! wspaniała wiadomość - no to teraz maksymalna dawka pozytywizmu i czekamy do teściku.....

Zuzanka-wypoczęłaś?!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny ,tak czytałam wczoraj wasze posty i ja już nie pasuje do Was,o czym kochane ja mogę teraz z Wami rozmawiać,chyba o pogodzie jedynie :-(i chyba się z Wami pożegnam trzymam za Was kciukasy dziewczyny czarnykot wierzę ,że Tobie się uda,Asiiek Tobie cierpliwości i wytrwałości w wyciszaniu i póżniej w stymulacji,*Meg*,ptencer niech dzieciaczki rosną silne i zdrowe.
Ściskam Was wszystkie i dziękuję za pomoc i wsparcie,będę do Was zaglądać od czasu do czasu jeśli pozwolicie ;-)
bzzz coś czuję że czerwiec będzie Twój i w końcu się dzieciaczki zadomowią na stałe wierzę w to mocno i życzę powodzenia wszystkim dziewczynom,które się starają,bądzcie silne i cierpliwe w końcu i nas los obdaruje w śliczne dzieciaczki.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry