reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bziumelka aaaa no chyba ze tak... najwazniejsze terez to pecherzyk i serduszko:tak:

Kasik a czemu bierzesz 3 razy po 3 tabl jeszcze podjezykowej? ja biore 2x2 - GRATULACJE KOCHANA RAZ JESZCZE !!

gos, olej właśnie należy pić w czasie stymulki na pewno od 1dc, a najlepiej nawet przed, ja już piję a stymulację zacznę we wrześniu, po transferze też będę piła, jeszcze nie wiem jak długo, może Oktavi się pojawi i coś nam doradzi.

Anulla28, olej piję tak ok godziny 20, 2 godziny po wszystkich suplementach. Piję od razu 2 łyżki, inie wiem czy dałabym dwa razy do niego podchodzić.

Olusia, bomba, super beta.

Mimozama, ostrzegałam, że jest paskudny :-)

SIERPIEŃ

07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

Bziumelka też myślę że to już koniec ale dla pewności powtórzę w piątek.
Sprawdziłam stare wyniki przy drugiej ciąży też późno beta mi wyszła 9dpt -8,9 dopiero potem szybko rosła ale wtedy miałam objawy teraz nie.

I kolejny ładny przyrost, kasik36 gratuluję !

Witam wieczornie

Dziewczyny gratuluje pięknych wyników bety. Moje marzenie ach....:-)
Agulla bądź dobrej myśli
Inka może nie wszystko jeszcze stracone i blastus sie obudzi. Trzymam kciuki
Gos przykro mi, że sie nie udało ale trzeba walczyć dalej

Ja po wizycie. Od dzisiaj biorę gonapeptyl co drugi dzień zastrzyk i jestem przerażona bo będę musiała robić sobie sama. Boje się jak cholera, nie cierpię zastrzyków. Ovulastanu mam jeszcze 6 tabl do końca. Kolejna wizyta jest na 20 sierpnia, w zasadzie dwie: najpierw anestezjolog, potem u mojej pani dr. Dostałam skierowania na badania z krwi, teraz policzyłam i jest 28 badań.
Zdecydowałam się na dwa zarodki. Przewidywany termin punkcji będzię w pierwszych dniach września. Nie mogę się doczekać.

reklama
Anulla28
xuser-online.png.pagespeed.ic.KccwCy-6Th.png

dziekuje kochana no leci leci szybko nawet sama nie wiem kiedy to zlecialo hehe maly juz daje o sobie znac:) trzymam za was wszystkie kciuki na nas wszystkie wkoncu przychodzi ten dzien:)

Do góry