reklama

Kto po in vitro?

Juhasek, immuno do którego chodziłam na ładne endo zalecił vitaminę E 400mg a przed transferem viagre w globulkach.

Atena74, trzymam kciuki za jedynaka, za jego fajne wakacje na zimowisku

Olusia, dzięki że pytasz, ja dzisiaj mam kiepski dzień, jakiś słabiak dzisiaj ze mnie chyba pogoda plus łachudra

Migotka, jutrzejsza beta wiadomo że będzie bombowa, kciuki zawsze zaciśnięte.

Widzę, że 12 to dzień pierwszych spotkań, już za nie zaciskam kciuki

SIERPIEŃ

08: Migotka25 - wysoka beta !!
08: Agulla84 - wysoka beta !!
08: Juhasek87 - podglądanko przed crio
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
12: Migotka25 - pierwsze spotkanie z kropką
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

reklama
Olusia tu masz fajny kalkulator: IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination

Atena mega kciukasy za Twojego jedynaka, będzie dobrze, MUSI BYĆ!!! :tak::tak::tak:

Dziewczyny miałam dzisiaj taki zwariowany dzień, że nie wiem już jak się nazywam :szok: i jak ja mam się oszczędzać? Cały dzień w biegu, oczywiście staram się wszystko robić w zwolnionym tempie ale czasami się zapominam:zawstydzona/y: Takiego bablola dzisiaj zrobiłam, że straciłabym baaaaardzo dużą sumę pieniędzy, całe szczęście udało się odkręcić ale miałam stresa bo to kwota moich 25 pensji :szok: Byłam dzisiaj u stacjonarnego gina po receptę na clexane, receptę wypisał ale na 100% bo powiedział, że inaczej nie może, dobrze, że w ogóle wypisał, usg nie zrobił bo powiedział, że stanowczo za wcześnie i nic nie będzie widać.

Ostatnia edycja:
kasik - chyba musisz zmniejszyć tempo i trochę się pooszczędzać :tak::tak:

Dziewczyny nie przejmujcie się tymi komentarzami, ludzie gadają i będą gadać. Musimy się skupić na naszym problemie i dążyć do spełnienia naszego marzenia, a reszta jest nie ważna...

Hej dziewczyny

Dorotav wpisz mnie proszę w tabelkę 20 sierpnia wizyta stymulacyjna i anestezjolog., kolejna wizyta stymulacyjna 27 sierpnia, Dzięki

Wczoraj miałam pierwszy zastrzyk robiony przez pielęgniarkę w klinice i mam pieknego, fioletowego siniaka na brzuchu :-)
Ciekawe jak jutro mi pójdzie z zastrzykiem. Planuję zrobić go sobie ok 7.30 i to mój debiut brrr

Kasik nie szalej tak.
Lilia zgadzam się z Tobą. Olewajmy głupie komentarze. Ja moim tesciom nic nie mówię bo on są przeciwni in vitro (nawet nie wiedząc do końca o co w nim chodzi, poza tym maja prawie 70 lat) i nie zrozumieliby tego. To jest nasza sprawa w jaki sposób sie staramy. Moi rodzice z kolei wiedzą o wszystkim i bardzo nas wspierają i pomagają.

SIERPIEŃ

08: Migotka25 - wysoka beta !!
08: Agulla84 - wysoka beta !!
08: Juhasek87 - podglądanko przed crio
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
12: Migotka25 - pierwsze spotkanie z kropką
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

Jak to mówią...? "Nikt nie obiecywał że będzie łatwo"? No nie, nie obiecywał:wściekła/y:
Dzisiejsza wizyta zaczęła się dobrze skończyła średnio... Progesteron okey - 32, ale podczas usg dr. dopatrzył się w endometrium polipa - tak podejrzewa choć jak określił może to być fałd endometrium ale na razie z stymulacji nici, dostałam skierowanie na histeroskopie aby wykluczyć bądź usunąć polip. Tak więc testujemy cierpliwość:no:, myślę że opóźni się wszystko o jakiś tydzień jeśli nie pojawi się jakaś kolejna niespodzianka

reklama
dziewczyny serce mi wali strasznie jak sobię pomyślę o jutrzejszej becie !!!!!!!!ale mam już plan B ja nie wyjdzie to idę na histeroskopie i zrobię głębsze badania !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry