reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejcia :tak:

Ja po wizycie a wiec: a wiec do domu nie ide, zostaje na koleje dni.. mysle ze tak szybko nie wyjde.. no ale co sie nie robi dla maluszkow.. skoro musze to zostane.. a mnie troszke pobolewa brzuch, ale podaja mi leki nospe, magnez, mam wenflon zalozony itd.. dalej mam plamienia.. raz wiecej a raz mniej... wczoraj na wieczor nie mialam praktycznie w ogole ale dzis rano znow.. myslalam ze dzis bede mogla pojechac do wc chociaz na wozku a tu dupa...:-(leze w plackiem praktycznie i dalej siedze troszke na chwile.. no glowa mam nizej niz reszta czesc ciala...

Kasik
to dobrze ze zostawili ciebie w szpitalu... lepiej dmuchac na zimne... a tu masz opieke...:tak: dobrze ze z kropkiem wszystko dobrze... ty chyba zartujesz ze tak lekarka powiedziala? nosz kuz... ja bym od razu jej powiedziala co o niej mysle.... !! nie byloby innej opcji..

Asia_77
witaj wsrod nas... :tak: super wiadomosc ze zarodeczek czeka... kiedy masz isc po niego?

Mimozama trzymam kciuki za jutrzejszy dzien :tak:

martolek witaj wsrod nas...;-)trzymam kciuki za stymulke i punkcje...

dorota zapraszamy do nas na spotkanko ;-)

Andzia powodzenia na podglądanku. :tak:

Aisa79 a ja no coz... po obchodzie oczywiscie zostaje w szpitalu, nie ma mowy bym wyszla do domu, dalej leze.. :-(

Kwiatuszeq
to do boju- ja mialam progrsteron ponizej 1 i tak ma ponoc byc.. chociaz slyszalam rozne opinie ze jedni mowia ze moze byc ponad 1...a jedni mowia ze nie powinno byc takiego...:tak:

Lilia.. z checia bym pojechala sobie tam gdzie jestes... a jaka masz pogode? planowalam urlop z moim ale chyba poki co nici z wyjazdu !!:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a jakie powinno być endometrium w dniu transferu ? I czy endometrium rośnie cały czas potem? Przepraszam jeśli jest to głupie pytanie :)
Moje miało 14 mm. Nie wiem czy nie za grube?

lisska wydaję mi się, że endometrium masz dobre.

kwiatuszeq zleci szybko czas :tak:

słuchajcie chciałabym sobie ufarbować włosy przed punkcją czy to nie wpłynie jakoś źle?

Ostatnia edycja:
Wlasnie zjadlam troszke obiadu... dzis byla ryba... obiad nawet dobry... :-) w moim szpitalu nawet dobre sa obiady :tak:

lisska
endo masz dobre...:tak:

Kwiatuszek
... juz masz z gorki.. czas zleci szybko...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry