Hejcia 
Ja po wizycie a wiec: a wiec do domu nie ide, zostaje na koleje dni.. mysle ze tak szybko nie wyjde.. no ale co sie nie robi dla maluszkow.. skoro musze to zostane.. a mnie troszke pobolewa brzuch, ale podaja mi leki nospe, magnez, mam wenflon zalozony itd.. dalej mam plamienia.. raz wiecej a raz mniej... wczoraj na wieczor nie mialam praktycznie w ogole ale dzis rano znow.. myslalam ze dzis bede mogla pojechac do wc chociaz na wozku a tu dupa...:-(leze w plackiem praktycznie i dalej siedze troszke na chwile.. no glowa mam nizej niz reszta czesc ciala...
Kasik to dobrze ze zostawili ciebie w szpitalu... lepiej dmuchac na zimne... a tu masz opieke...

dobrze ze z kropkiem wszystko dobrze... ty chyba zartujesz ze tak lekarka powiedziala? nosz kuz... ja bym od razu jej powiedziala co o niej mysle.... !! nie byloby innej opcji..
Asia_77 witaj wsrod nas...

super wiadomosc ze zarodeczek czeka... kiedy masz isc po niego?
Mimozama trzymam kciuki za jutrzejszy dzien
martolek witaj wsrod nas...;-)trzymam kciuki za stymulke i punkcje...
dorota zapraszamy do nas na spotkanko
;-)
Andzia powodzenia na podglądanku.
Aisa79 a ja no coz... po obchodzie oczywiscie zostaje w szpitalu, nie ma mowy bym wyszla do domu, dalej leze.. :-(
Kwiatuszeq to do boju- ja mialam progrsteron ponizej 1 i tak ma ponoc byc.. chociaz slyszalam rozne opinie ze jedni mowia ze moze byc ponad 1...a jedni mowia ze nie powinno byc takiego...
Lilia.. z checia bym pojechala sobie tam gdzie jestes... a jaka masz pogode? planowalam urlop z moim ale chyba poki co nici z wyjazdu !!:-)