reklama

Kto po in vitro?

Moje amh to 0,6 a mam 28 lat, ale do tego niestety endometriozę i za sobą 2 laparoskopie, które niestety nie oszczędziły jajników...bardzo słabo sie stymuluję, teraz mam tylko 4 pęcherzyki, więc mam nadzieję chociaż na jeden zarodek :-(

reklama
Pierwsza w zyciu noc w szpitalu jakos przezyta. Latwo nie bylo bo o godz 23 nasililo sie krwawienie, co prawda ciemnobrazowa krwia ale sporo. Mam nadzieje, ze to efekt lezenia i grawitacji, po prostu musi sie to wszystko oczyscic. Niestety nie obylo sie bez incydentu bo poszlam do pielegniarek z ta informacja i zapytaniem czy aplikowac w tej sytuacji lutke i estrofem. Pielegniarka zadzwonila do dyzurujacej pani doktor a ona za glosno mowila i uslyszalam: "A co ja mam jej przerwac ta ciaze czy co? Dajcie jej relanium i niech idzie spac". Powiedzialam pielegniarce, ze slyszalam co powiedziala pani doktor. Po 15 minutach przybiegla skruszona, tlumaczyla, ze nic nie moze zrobic i ze np robienie usg co godzine nic nie pomoze. Pielegniarka dala mi zastrzyk z heparyny chyba (zamiast nospy) bo brzuch pobolewal i relanium. Dzisiaj plamienie mniejsze i ciemnobrazowe. Ciekawe czy mnie dzisiaj wypuszcza.

Kasik bedzie dobrze :) lez i wypoczywaj :) a ta Pania doktor to kopnij w d... ona nigdy chyba nie miala doczynienia z kobieta po in vitro i nie wie jakie to dla nas sa upragnione i dlugo wyczekiwane ciaze :) caluje Was oboje :)

Cześć dziewczynki

Kasik36 - Kurcze nie dość że musisz stresować się krwawieniem to jeszcze głupia lekarka Ci się trafiła i nerwy psuje:wściekła/y:. Na serio niektórzy to powinni pracę zmienić a nie marudzić i najlepiej pacjenta nie oglądać nawet. No nic nie denerwuj się tylko. Mam nadzieję że szybko wrócisz do domu.

dorota - Racja nasze spotkania to super sprawa. Szkoda że daleko mieszkasz ale może kiedyś będziesz w okolicy to zapraszamy:-)

Asia_77 - Gratuluję zarodeczka. W jakiej klinice jesteś? Twoje przygotowania będą jak do crio . Zależy tylko czy lekarz zrobi transfer na cyklu naturalnym czy sztucznym czyli na estrofemie. Trzymam kciuki

reklama
Kasik, wytrwałości, trzymam kciuki . Nie denerwuj się, pomodle się za ciebie, wierze ze się uda wszystko.

Martolek, ja tez miałam malutko tylko 5 z czego 2 były tylko do pobrania. Przeszukałam wszystkie swoje wyniki i ja nie miałam robionego tego badania Amh, następnym razem się dopytam o to...
Jednak liczy się jakość teZ, wiec myśl o tym teraz.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry