dorotav
Fanka BB :)
Quinnie, kciuki za udaną histero,niech tam wysprzątają co mają. Ja też wychodziłam w tym samym dniu tylko dopiero po 21 jak dostałam ostatni zastrzyk z antybiotykiem.
Jo.M., trzymam kciuki za pęchole, niech rosną w siłę i w jakość. Taka grupa wsparcia na żywo jest cenniejsza niż wizyta u psychologa, zawsze Wam tych spotkań zazdroszczę, szkoda że tak daleko ode mnie.
kasik36, maluszek jest zdrowy i silny, da radę. Leżakuj i odpoczywaj, nie ganiaj. Trzymam kciukole.
liskka, trzymam kciuki za wysoką betę.
Migotka, kochana przesyłam dużo sił, trzymaj się i dobry pomysł z tym wyjazdem, zmiana otoczenia na pewno pomoże.
Olusia, potrzeba trochę czasu żeby krwiak się wchłonął, trzymam kciuki by szybko znikł i więcej się nie pojawił.
Solostar, jak się czujesz, nic się nie odzywasz. Trzymam kciuki za jutrzejszą wielką betę, chyba że już coś wiesz i chcesz nam zrobić jutro niespodziankę
kate_p7, trzymam kciuki by beta jutro zastartowała, tylko pamiętaj najważniejsza jest ta ostatnia !!
andzia.m, trzymam kciuki za wypasione pęchole
SIERPIEŃ
22: solostar29 - wysoka beta !!
22: kate_p7 - II wysoka beta !!
22: andzia.m - podglądanie pęcherzyków
23: Mimozama - punkcja
25: Quinnie - wizyta z anestezjologiem + badania
25: dulano85 - wizyta
26: Jo.M. - podglądanie pęcherzyków
26: Quinnie - histeroskopia
26: kate_p7 - III wysoka beta !!
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
28: Anulla28 - transfer mrozaczka
28: Jazzabell - kolejne spotkanie z kropką
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
WRZESIEŃ
04: liskka - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna
Jo.M., trzymam kciuki za pęchole, niech rosną w siłę i w jakość. Taka grupa wsparcia na żywo jest cenniejsza niż wizyta u psychologa, zawsze Wam tych spotkań zazdroszczę, szkoda że tak daleko ode mnie.
kasik36, maluszek jest zdrowy i silny, da radę. Leżakuj i odpoczywaj, nie ganiaj. Trzymam kciukole.
liskka, trzymam kciuki za wysoką betę.
Migotka, kochana przesyłam dużo sił, trzymaj się i dobry pomysł z tym wyjazdem, zmiana otoczenia na pewno pomoże.
Olusia, potrzeba trochę czasu żeby krwiak się wchłonął, trzymam kciuki by szybko znikł i więcej się nie pojawił.
Solostar, jak się czujesz, nic się nie odzywasz. Trzymam kciuki za jutrzejszą wielką betę, chyba że już coś wiesz i chcesz nam zrobić jutro niespodziankę
kate_p7, trzymam kciuki by beta jutro zastartowała, tylko pamiętaj najważniejsza jest ta ostatnia !!
andzia.m, trzymam kciuki za wypasione pęchole
SIERPIEŃ
22: solostar29 - wysoka beta !!
22: kate_p7 - II wysoka beta !!
22: andzia.m - podglądanie pęcherzyków
23: Mimozama - punkcja
25: Quinnie - wizyta z anestezjologiem + badania
25: dulano85 - wizyta
26: Jo.M. - podglądanie pęcherzyków
26: Quinnie - histeroskopia
26: kate_p7 - III wysoka beta !!
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna