reklama

Kto po in vitro?

Quinnie, kciuki za udaną histero,niech tam wysprzątają co mają. Ja też wychodziłam w tym samym dniu tylko dopiero po 21 jak dostałam ostatni zastrzyk z antybiotykiem.

Jo.M., trzymam kciuki za pęchole, niech rosną w siłę i w jakość. Taka grupa wsparcia na żywo jest cenniejsza niż wizyta u psychologa, zawsze Wam tych spotkań zazdroszczę, szkoda że tak daleko ode mnie.

kasik36, maluszek jest zdrowy i silny, da radę. Leżakuj i odpoczywaj, nie ganiaj. Trzymam kciukole.

liskka, trzymam kciuki za wysoką betę.

Migotka, kochana przesyłam dużo sił, trzymaj się i dobry pomysł z tym wyjazdem, zmiana otoczenia na pewno pomoże.

Olusia, potrzeba trochę czasu żeby krwiak się wchłonął, trzymam kciuki by szybko znikł i więcej się nie pojawił.

Solostar, jak się czujesz, nic się nie odzywasz. Trzymam kciuki za jutrzejszą wielką betę, chyba że już coś wiesz i chcesz nam zrobić jutro niespodziankę

kate_p7, trzymam kciuki by beta jutro zastartowała, tylko pamiętaj najważniejsza jest ta ostatnia !!

andzia.m, trzymam kciuki za wypasione pęchole

SIERPIEŃ

22: solostar29 - wysoka beta !!
22: kate_p7 - II wysoka beta !!
22: andzia.m - podglądanie pęcherzyków
23: Mimozama - punkcja
25: Quinnie - wizyta z anestezjologiem + badania
25: dulano85 - wizyta
26: Jo.M. - podglądanie pęcherzyków
26: Quinnie - histeroskopia
26: kate_p7 - III wysoka beta !!
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
28: Anulla28 - transfer mrozaczka
28: Jazzabell - kolejne spotkanie z kropką
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

WRZESIEŃ

04: liskka - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna

reklama
Witajcie Dziewczynki :-)

Widzę same nowe twarze ... o ile można to tak nazwać...haha
Mam nadzieję ,że to dobry znak....
Kochane wracam tutaj, ponieważ wczoraj otrzymałam telefon z kliniki na który czekałam ponad rok...." może Pani zapisać się do lekarza , zarodek czeka na Panią". Boziu poryczałam się ze szczęścia mimo, że byłam w pracy.
Chciałam zapytać Was , czy może któraś adoptowała zarodek i może mi napisać jakie miała przygotowania do jego przyjęcia...jakie leki ...itp.

Pozdrawiam Was wszystkie ...buziaczki

mi mi super przyrost :)

Olusia super że jest troszkę lepiej

Kasik trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło

Migotka nie obwiniaj się bo to do niczego nie prowadzi, nie miałaś na to wpływu. Wiem że łatwo powiedzieć gorzej zrobić sama przez to przechodziłam :( Musisz być silna.

dorotav Dziękuję Ci Kochana...powoli zaczynają wracać emocje sprzed roku....oczekiwanie, radość, niestety i ból. Ale muszę myśleć pozytywnie:-)
jeśli wszystko będzie dobrze to transferek w pażdzierniku. Chyba, że przygotowania dłużej trwają niż do crio.
02. 09 wizyta więc dowiem się wszystkiego:-)

SIERPIEŃ

22: solostar29 - wysoka beta !!
22: kate_p7 - II wysoka beta !!
22: andzia.m - podglądanie pęcherzyków
23: Mimozama - punkcja
25: Quinnie - wizyta z anestezjologiem + badania
25: dulano85 - wizyta
26: Jo.M. - podglądanie pęcherzyków
26: Quinnie - histeroskopia
26: kate_p7 - III wysoka beta !!
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
28: Anulla28 - transfer mrozaczka
28: Jazzabell - kolejne spotkanie z kropką
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

WRZESIEŃ

02: Asia_77 - wizyta
04: liskka - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna

Witajcie
Jestem tutaj nowa, podczytuje was już bardzo długo, ale jakoś wcześniej nie miałam odwagi napisać...Moja historia jest tako, iż teraz jestem w trakcie drugiej stymulacji, mam bardzo niskie amh, ale próbujemy walczyć i nie poddajemy się :) Wszystkim dziewczynom, którym się udało bardzo gratuluję i trzymam kciuki za pozostałe :-)

reklama
martolek witaj :) Jak niskie masz AMH i ile masz lat? Ja mam 38 lat (nick mi sie przeterminowal) a AMH we wrzesniu 2013 mialam 0,79 wiec teraz po 3 mega stymulacjach (po 300 j menopuru) pewnie nizsze niz 0,5. Na poprawe komorek bralam DHEA Eljot i koenzym Q10.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry