reklama

Kto po in vitro?

hej dziewczyny wczoraj był 16dpt beta 6926 !!!!!!!!!!! 14 dpt miałam bete 1693 wiec bardzo szybko przyrosla :))) a i jak na razie jest JEDEN PECHERZYK CIAZOWY :))))))))))))))))))) PROGESTERON 28,36 lekarz w ogole się nim nie przejmuje bo powiedział ze jest powyżej 25 i to jest ważne i ze nie spada tylko rosnie, ale dalej mam ta lutke pod jezyk dupka i lutke dowcipn...

kasik ty dalej masz robic bety bo mi już nic nie mowil zebym bete robila tylko w piątek za tydzień mam się zjawic na wizyte jak myślisz zrobić bete i progesteron jeszcze przed wizyta

Olusia kochana co tam u ciebie jak się czujesz i jak babelki??????... powiedz mi ty metformax dalej bierzesz... bo mi kazal odstawić ale na razie go chce brac... powiedz mi jeszcze jaki lekarz cie bedzie prowadzil ??? bo szukam jakiegoś dobrego lekarza co zna się tez na PCO

Ostatnia edycja:
reklama
Co do mego M to nie zgadza się na to żeby oddać do adopcji komórki a sam ma adoptowane dzieciatko z poprzedniego związku, cóż za egoizm ;-P trzeba jego decyzje uszanować, poza tym jeszcze nie wiadomo czy się uda i może nawet tak duza ilość komórek nie wystarczy, więc nie ma co na ten temat myśleć, ale faktem jest ,że ciężkie pytania przed nami zycie stawia;-) jutro mam weryfikacje i tak się boję...a to 6dpt wiec pewnie tez nic nie wiadomo jeszcze i tak do trzeciej...

mi mi JEST SUUUUUPER!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jestem.... dziekuje ze sie pytacie o mnie :-)

No ja wczoraj popoludniu mialam USG i dalej mam krwiaczka ale lekarz mowil ze jest ciut mniejszy... jechalam wczoraj na lozku na badanie bo wstawac nie moge.. na USG no 2 zarodeczki, serduszka byly, troszke podrosly od ostatniego USG :tak: dzis moge troszke usiasc sobie, ale dalej mam wiecej lezec i nie wstawac.. moze pozwola mi jutro chociaz na wozku pojechac do toalety... chyba nie wyjde tak szybko do domu... a tak bym juz chciala wrocic i lezec w domu jak musze....

Wczoraj mialam znow gosci, mezusia i tak jakos wyszlo... chcialam wejsc na neta ale net chodzil mi slabo i strona mi sie ladowala i ladowala....potem zasnelam i nad ranem ok 4 zaczelo mnie tak mdlic ze byly dwa klaczki...

Jo.M. ciesze sie ze zaczelas stymulacje...:tak: kiedy masz wizyte? kiedy masz przewidywana punkcje? aaa menopur w lodowce sie przechowuje :tak:... kochana mam nadzieje ze jak wyjde z tad to sie spotkamy !:-)

Aisa tez sie zastanawialam nad psychologiem i nawet mama mi radzila bym poszla... ze to dobrze zrobi nam a przede wszystkim mnie...i kto wie czy bym sie nie wybrala.. mowila to nawet moja lekarka z kliniki....

mi mi piekna beta... strasznie urosla przez te 2 dni.. ja bede chodzic do dr. Nowaka, on przyjmuje na Witosa w Katowicach... i zna sie na PCO...

Agulla dzieki za przekazanie wiadomosci :-)

W mojej klinice tez robia akupunkture przed i po transferze

Tak, Kate, trudne decyzje to są. I faktycznie na razie lepiej o tym nie mysleć. Przyjdzie na to czas.

Olusia dobrze, ze się odezwałaś. Bliźniaki rosną, super :-)

Do psychologa pójdę i ta akupunkture też chyba zrobię A co tam.

Kasik mam nadzieję, ze to nic poważnego i maluszek jest silny. Trzymaj się mocno kochana!!

mi mi beta piękna!

reklama
Tez tego nie rozumiem. Starasz sie, walczysz, poświęcasz, żeby mieć upragnione dzieciątko. Uda sie i potem takie coś! Dlaczego po tych wszystkich staraniach nie może być dobrze i nie możemy cieszyć sie w spokoju ciążą!?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry