hej dziewczyny wczoraj był 16dpt beta 6926 !!!!!!!!!!! 14 dpt miałam bete 1693 wiec bardzo szybko przyrosla
)) a i jak na razie jest JEDEN PECHERZYK CIAZOWY
)))))))))))))))))) PROGESTERON 28,36 lekarz w ogole się nim nie przejmuje bo powiedział ze jest powyżej 25 i to jest ważne i ze nie spada tylko rosnie, ale dalej mam ta lutke pod jezyk dupka i lutke dowcipn...
kasik ty dalej masz robic bety bo mi już nic nie mowil zebym bete robila tylko w piątek za tydzień mam się zjawic na wizyte jak myślisz zrobić bete i progesteron jeszcze przed wizyta
Olusia kochana co tam u ciebie jak się czujesz i jak babelki??????... powiedz mi ty metformax dalej bierzesz... bo mi kazal odstawić ale na razie go chce brac... powiedz mi jeszcze jaki lekarz cie bedzie prowadzil ??? bo szukam jakiegoś dobrego lekarza co zna się tez na PCO
kasik ty dalej masz robic bety bo mi już nic nie mowil zebym bete robila tylko w piątek za tydzień mam się zjawic na wizyte jak myślisz zrobić bete i progesteron jeszcze przed wizyta
Olusia kochana co tam u ciebie jak się czujesz i jak babelki??????... powiedz mi ty metformax dalej bierzesz... bo mi kazal odstawić ale na razie go chce brac... powiedz mi jeszcze jaki lekarz cie bedzie prowadzil ??? bo szukam jakiegoś dobrego lekarza co zna się tez na PCO
Ostatnia edycja:
dzis moge troszke usiasc sobie, ale dalej mam wiecej lezec i nie wstawac.. moze pozwola mi jutro chociaz na wozku pojechac do toalety... chyba nie wyjde tak szybko do domu... a tak bym juz chciala wrocic i lezec w domu jak musze....