reklama

Kto po in vitro?

reklama
witajcie dziewczyny po dzisiejszym dniu który niestety jest pechowy wiem że nasze plany co do zabiegu oddala się jeszcze o kilka miesięcy :no:mój mężus nad ranem miał wypadek samochodem ciężarowym nikomu się nic nie stało ale tylko cudem!!!i na chwile obecna najprawdopodobniej będzie siedzial bez pracy :-(:-(wiem że jak się zła passa zacznie to na całego!!
Kasik ciesze się że jesteś w domu teraz czekamy na wypis Olusi!!!
Olusia kochana mam nadzieję że u Ciebie jest wszystko ok!!!

kate_p7, wybij sobie z głowy te durnowate myśli że to Twoja wina że maluszki nie zostały z Wami !! tak się zdarza, statystyka jest twarda, a przypadki że uda się za pierwszym razem są, tylko z naszego forum szybko znikają. Twoja beta jest mała, ale większa niż w 6dt więc dla pewności zrób jeszcze raz badanie za 48h. Co do hodowania zarodka to przyjmuje się że jeśli po 3 dobie przestaje się dzielić to wina plemnika, ale też wszyscy lek twierdzą że im szybciej zarodek trafi na swoje miejsce tym lepiej dla niego, w końcu naturalne warunki są najlepsze. Dzwonił już lekarz, co powiedział ?

Olusia, cieszę się że lepiej się czujesz, tylko nie szalej po tym pokoju ;-)

Mimozama, trzymam kciuki za malucha niech się pięknie wgryza :tak:

finesse, gratuluję serducha, bije jak dzwon, czym ty go karmisz że już taki duży ? ;-)

Lilia, trzeba się stąd ewakuować na kolejne forum, bo się czuję starczo doświadczona :-)

Aisa79, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :tak:

agulla84, najważniejsze że nic się stało, że jest cały i zdrowy, a praca na pewno będzie, trzymam kciuki.:tak:

martolek, kiedy beta ? muszę uzupełnić kalendarz ;-)

Jo.M., jak pęchole, kiedy punkcja ?

Quinnie, jak się czujesz po histero ?

SIERPIEŃ

27: komóreczka - punkcja
27: Aisa79 - podglądanie pęcherzyków
27: Jo.M. - wizyta u immunologa

28: andzia.m - punkcja
28: Anulla28 - transfer mrozaczka
28: Jazzabell - kolejne spotkanie z kropką

29: komóreczka - punkcja
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

WRZESIEŃ

02: Asia_77 - wizyta
03: Cleo1980 - wysoka beta !!
04: liskka - wysoka beta !!

05: Mimozama - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk

dorotav ehhh nie wiem próbuję sobie to jakoś wytłumaczyć i nie potrafię..może ja powinnam jakieś badania dodatkowe sobie zrobić ? co do lekarza nie dzwonił jeszcze, ale to u nich norma....dowiedziałam się ile będzie kosztowało podejście z mrożonych jajcow i się zdołowałam...cóż za przekonania trzeba płacić, a właściwie przekonania męża;-( cóż szanujemy przekonania męża..

komóreczka jak się dzisiaj czujesz brzuszek mniej boli? nie ma co bac się punkcji wszystko będzie ok;-)

aisa na rocznice zrób prezent spóźniony mężusiowi i wyhoduj duuuużo jajców ;-P

jo.M miłej pogawędki u immunologa ;-)

Ostatnia edycja:
Finese dostałam już skierowanie na prenatalne i umówiłam się w Invikcie na 25 września. Fajnie, że u Ciebie wszystko ok. Ja o sporcie nawet nie myślę ;-)
Olusia obyś jak najszybciej doszła do siebie i wróciła do domku :-)
Aisa wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu, my mamy za 2 dni :-)
Agulla przykra sprawa z wypadkiem ale najważniejsze, że nikomu nic się nie stało.
Kate tak jak piszą dziewczyny lepiej powtórz betę za 2 dni dla pewności bo coś ruszyło :tak:

reklama
Kate niestety przekonania męża bedą was duzo kosztować , bo każde zapłodnienie to jest spory koszt .

Lilia zeby zapłodnili wszystkie komórki musisz miec skończone 35 lat albo podchodzić 3 raz do in vitro , bez znaczenia czy to rządowka czy komercyjne , chociaż niektóre kliniki wymyślają ze to musi byc rządowe co nie jest prawdą. 3mam kciuki
Dorota dobrze mówisz juz musicie zmienić otoczenia na ciezarowkowe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry