reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny
Otwieram forum a tu takie wspanaiałe wieści:) czarnykot - OGROMNE GRATULACJE!!!!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze. Teraz tylko się oszczędzaj i oby do wizyty:-)
Bzzzz - dawno Cie tu nie było. Mam nadzieje, że u Ciebie wszystko dobrze kochana.
Ewelina - głowa do góry. Bedzie dobrze
Asiiek - jak tam u Ciebie? Co do zarodków, to w Polsce chyba standardowo podają dwa. Tak mi przynajmniej mówili. Ja bym nie zmieniala zdania na Twoim miejscu, ale decyzja należy do ciebie oczywiście. A jakby czasem......to PODWÓJNE SZCZEŚCIE by było;-)
ptencer - jak samopoczucie? Ty wogóle chodzisz do pracy czy siedzisz sobie w domku? Bo ja na zwolnieniu:(

reklama
hej Meg no my mielismy sami zdecydowac ile chcemy miec podanych zarodków i zgodzilismy sie na dwa...wczoraj gadalismy z mezem na ten temat i zostajemy przy dwóch...mam dwie znajome które tez miały podane po 2 zarodki a bedzie tylko jedna dzidzia wiec to zawsze wieksze szanse na powodzenie ... jesli sie okaze ze beda bliznieta to poprostu szybciej zaczniemy budowe domku haha...w sumie juz zaczelismy rozmawiac z wykonwacą...jesli chodzi o czas to jakos leci..musze jeszcze zrobic cytologie no i dalej czekamy na wizyte 12.04

hej Meg no my mielismy sami zdecydowac ile chcemy miec podanych zarodków i zgodzilismy sie na dwa...wczoraj gadalismy z mezem na ten temat i zostajemy przy dwóch...mam dwie znajome które tez miały podane po 2 zarodki a bedzie tylko jedna dzidzia wiec to zawsze wieksze szanse na powodzenie ... jesli sie okaze ze beda bliznieta to poprostu szybciej zaczniemy budowe domku haha...w sumie juz zaczelismy rozmawiac z wykonwacą...jesli chodzi o czas to jakos leci..musze jeszcze zrobic cytologie no i dalej czekamy na wizyte 12.04

W sumie to Cię rozumiem, bo ja mam wizytę 15.04 i też mi sie wydaje że jeszcze tyyyyle czasu do niej!. Ja to bym już chciała:) bo myślałam, że na tej ostatniej dowiem się doś węcej na usg a tu nic - powiedział, ze dopiero za 3 tyg akcja serduszka. Rozczarowałam się.

reklama
A mam pytanie dziewczyny , jak zwykle haha, bo ja wiecie, ze jeszcze nie zaczelam, a nasienie to normalnie sie oddaje jak do badania, tak??? Bo sie wczoraj sprzeczalam z kumpela i ona twierdzi ze jest tez punkcja robiona facetom, to prawda???

Meg juz niedlugo uslyszysz serduszko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry