Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Długowłosa, ja po poprzednim transferze i becie nie wytrzymałam i oczekując na telefon z kliniki z wynikami bety (11dpt) nasikałam na test ... wyszła blada krecha. 10 minut później zadzwonili z kliniki z wynikami bety - pamiętam jak dziś 97,2
Takiego samego scenariusza Ci życzę!
mialam 2 pelne stymulacje. z pierwszej jeden zarodek i brak ciazy. z drugiej ciaza i dziecko. mam 2 blastocysty zamrozone i sie po jedna wybieram w pazdzierniku. lecze sie u Profesora
Dorota w Invikcie jest ta promocja z genetyką, dostałam newslettera z tą informacją, ze dostapne w tej cenie jak zamowienie przez internet , wejd na stronę invicty i zapisz sie do newslettera , chyba ze cos na ich stronie jest
Ladygodiva, witaj Ja też jestem z Invikty w Gdańsku Fajnie, że udało Ci się przy drugiej stymulacji. Jeśli mnie czeka 2 stymulacja, to też pewnie zacznę w październiku Jaki protokół u Ciebie stosował prof?