• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Liskka, pecherzyk jest zwykle widoczny jak beta jest wyzsza niz 1000 wiec nie musisz tyle czekac ;)

a dlaczego klaczki?

anulla, mnie jajńiki bolaly po transferze ale to bylo po hormonach, mialam hiperstymulacje. No ale bol jajnikow to nic dziwnego bo podobno sie kurcza.

Anula28, z objawów to miałam ciągniecie w pachwinach na początku , takie lekkie kłucie 4 dni po, potem takie ćmienie w brzuchu - nie wiem jak to opisać coś jak przed okresem, i w terminie @ bóle podbrzusza- takie jak na @- wtedy się podlamalam. Na szczęście mój M postawił mnie do pionu i kilka z was te pisało ze to może nic złego nie znaczyć .

Olusia, to jest mój 28dc, zrobiłam bete dokładnie w 14 dniu po.

Ladygodiva, to nie wiem o co chodziło lekarce juz, może kropka nie widać w tym pęcherzyku jeszcze

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki

Nie miałam czasu wczoraj zajrzeć ponieważ dostałam z kliniki telefon że dziś transfer także zaraz po pracy pojechałam na zakupy , potem obiad robiłam na 2 dni żeby mój już dzisiaj nie musiał się "męczyć" no i chatę ogarnęłam a wieczorem to już nie miałam ochoty na nic. W każdym razie dziś o 9:30 miałam transfer 3-dniowych zarodków - szt 2:-). Pozostałe 4 trzymają do blastocysty chociaż 2 spowolniły a 2 są super ale zobaczymy jak będzie do mrożenia. Niedawno dotarłam do domu i tak mi żal że muszę w domu siedzieć a tak piękna pogoda za oknem. No cóż jutro posiedzę na ogródku przed domem. A tak w ogóle to nie czuję żebym transfer miała dzisiaj. Nic po prostu nic.

Aisa79
- Bardzo mi przykro że zmarł Twój tata i to w takim okresie który powinien być spokojny dla Ciebie. Współczuję. Trzymam kciuki za Twoje zarodeczki i za transfer oczywiście. Pozdrawiam

Olusia
- Mi nie było źle po narkozie tylko te jajcory tak mnie bolały że myślałam że się przekręcę. Z toaletą miałam jak i Ty po prostu strach było iść i się wysikać bo tak bolało. No ale już za mną także będę żyła. Ja miałam przepisany Zamur ale dziś dr kazał mi odstawić bo bolał mnie po nim żołądek i pytałam czy jakieś osłonowe tabletki mogę brać a dr powiedział że mam wszystko dobrze zagojone ani śladu po punkcji i mogę odstawić ten antybiotyk. Podejrzewam też że żołądek boli mnie od encortonu tym bardziej że mam w dawce 20mg:baffled:

Mimozama
- Podobnie jak dziewczyny uważam że powinnaś bete powtórzyć bo nigdy nic nie wiadomo.

dorotav - No nareszcie łachudra przylazła. Miłego kłucia w takim razie. Gonal jest bardzo prosty w obsłudze po prostu wkręcasz igłę i ustawiasz pokrętłem dawkę leku. Teraz Dorcia to już z górki:-)

Zula - Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Życzę Ci przede wszystkim szybkiego i gładkiego porodu oczywiście w odpowiednim terminie. Dużo radości , spełnienia marzeń zadowolenia z życia no i żeby mąż Cię słuchał:-D

Ostatnia edycja:
Jo.M to wspaniala wiadomosc... to zatem trzymam kciuki za twoje zarodeczki, niech sie wgryzaja w mamusie... :tak: a od kiedy bierzesz encorton? bo ja nie bralam go przy swiezynkach..:-) kiedy bedziesz testowac? ja tez po transferze mialam ladna pogode wiec troszke w domu, troszke na ogrodku itp.. a bedziesz chodzic do pracy czy wzielas sobie l4?

zula wszystkiego najlepszego..duzo usmiechu na twarzy, pociechy z meza a juz nie dlugo z dzieciaczkow, latwego i szybkiego porodu w terminie i wiele dobrego..:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry