reklama

Kto po in vitro?

ananasa świeżego :)) zmusiłam się i wcale źle nie smakował:)
Teraz oby wzrosła. Robię w niedzielę powtórkę. No i sikacza dziś rano robiłam i wyszła druga ledwo widoczna kreska. Myślałam, że ja sobie wyobrażam, ale jednak chyba tam była:)

reklama
JoM oby dni do wysokiej bety minęły jak najszybciej :tak::-):tak: Pogoda idealna na spacer lub relaks w ogrodzie z książką. Lubię wrzesień, często jest ciepło, przyjemnie a w nocy nie ma upałów i dobrze się śpi.

Anulla gratulowałam już na zakwalifikowanych ale powtórzę też tutaj, że baaaaaaaaaardzo się cieszę bo kibicowałm Ci od dawna :tak::-)

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane:-)

Właśnie z emkiem wróciliśmy z kliniki...podpisaliśmy papiery do rządówki.

Anulla28 gratuluję z cełego serca.....jejku też tak chcę:zawstydzona/y:

liskka, Ty się nie martw swoją betą - jest prześliczna:) Ja robiłam w 8dpt i miałam blastkę podaną. ja się martwię, czy moja nie za niska, żeby nie spadła :confused2: Najważniejsze, że bety są pozytywne i najważniejszy jest przyrost. Jak masz wysoką betę, to znaczy, że kropek porządnie się zadomowił - nie martw się.

Asia, Ty też się doczekasz. Ja nie wierzyłam, że się uda i do tej pory nie wierzę i boję się, że beta nie urośnie. A to też ostatni mój mrozaczek był i już szykowałam termin stymulacji kolejnej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry