Asia_77
błagająca o CUD ...
dorotav trzymam już mocno kciuki za piękne i zdrowiutkie zarodeczki :-) i z niecierpliwoscią czekam na wieści w piątek od Ciebie.
Unidox bierze się też przy ureaplaźmie tego co wyczytałam...kurcze może też mi da i będę mogła podejść do crio.....
wiem...wiem...za dużo bym chciała .....
kwiatuszekq rozumiem Cię doskonale...ja strasznie nie mogłam doczekać się bety...potem bałam się iść na badanie, a jak już zrobiłam to serce walło mi jak młotem przy każdym odświeżaniu strony z wynikiem ( sprawdzałam w necie). Ale tak ma chyba większość z nas.
Unidox bierze się też przy ureaplaźmie tego co wyczytałam...kurcze może też mi da i będę mogła podejść do crio.....

wiem...wiem...za dużo bym chciała .....

kwiatuszekq rozumiem Cię doskonale...ja strasznie nie mogłam doczekać się bety...potem bałam się iść na badanie, a jak już zrobiłam to serce walło mi jak młotem przy każdym odświeżaniu strony z wynikiem ( sprawdzałam w necie). Ale tak ma chyba większość z nas.

ale trzymam kciuki za twoje czlowieki żeby zostały z tobą już na zawsze;-) ciezko będzie pracować trzymając kciuki ale się postaram;-) 
) . Po tym czasie sex zalecany i po @ powtórzyć ureaplazmę PCR. Tylko teraz się zastanawiam bo jak obliczyłam to musimy zacząć się kochać akurat w terminie miesiączki. I pytanie czy jak @ mi się spóźni powiedzmy 2dni i zdążymy się kochać w tym czasie to mogę już po niej powtórzyć badanie czy odczekać 1 miesiąc....kurcze szkoda ,że na miejscu w klinice tego nie obliczyłam:-(