jak jest plamienie to nie ma sie czym martwic ale sama cytologie nie warto robic, bo jak nie jest czysto - to wynik nie ma sensu
no wlasnie tak myslałam..kurcze i kiedy ja ma ja teraz zrobic?? :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak jest plamienie to nie ma sie czym martwic ale sama cytologie nie warto robic, bo jak nie jest czysto - to wynik nie ma sensu
amalfi oczywiście, że mozesz robić in vitro w polsce. najwygodniej jest poprostu wynając na czas stymulacji mieszkanie ale o tym najlepiej by ci powiedziała Lolitka, bo ona z Danii a w Polsce się leczy
monawmona fakt że ty masz całą drużynę pęcherzyków, pij wode pij kochana.
ja właśnie po wizycie jestem. coprawda estradiolu lekarz nie pobierał, dlaczego?? nie mam pojęcia. wczoraj mówuił że tak a dzisiaj stwierdził że nie ma co. hmmmm rozumiecie coś z tego??
moje pęcherzyki jak było po 5 tak jest, największy ma 12 mm, średnie po około 8mm. lekarz mówi, ze w piątek koniec , w poniedziałek punkcja a w środę transfer. troszke mnie to zaskoczyło bo wydaje mi się to wszystko jakoś szybko idzie.
czarnykot nie stersuj się , wszystko jest dobrze, widać taka u ciebie jest ciąża.
bkasia a jaki masz miec protokół?
ja teraz jestem na wyciszaniu :-)
niewiem , pierwszą wizyte ma mieć w poniedziałek i dostać zastrzyk a potem p.doktor mówiła że miedzy 5 a 7 dniem i zaczne stymulacje
niewiem bo ja tabletek nie brałam tylko mam mieć ten zastrzykja mam długi protokól. od poczatku cyklu biore tabl anty do 19.04 potem zastrzyki i dopiero potem stymulacja wiec pewnie u mnie potrwa to jeszcze dłuzej niz u Ciebie...wiec główka do góry:-)
niewiem bo ja tabletek nie brałam tylko mam mieć ten zastrzyk
Pewnie tak, a te zastrzyki co dostaniesz po 19,04 to też na wyciszenie ? Mi podobno ma wystarczyć jeden , apotem stymulacja to też zastrzyki;-)
u mnie dokładnie bedzie tak ze bede dostawała zastrzyki od 12.04-26.04 co drugi dzien i tez one sa do wyciszania, a tabletki anty do 19.04, stymulacje rozpoczne 27.04
tak stymulacja to tez zastrzyki