reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
amalfi oczywiście, że mozesz robić in vitro w polsce. najwygodniej jest poprostu wynając na czas stymulacji mieszkanie ale o tym najlepiej by ci powiedziała Lolitka, bo ona z Danii a w Polsce się leczy

monawmona fakt że ty masz całą drużynę pęcherzyków, pij wode pij kochana.
ja właśnie po wizycie jestem. coprawda estradiolu lekarz nie pobierał, dlaczego?? nie mam pojęcia. wczoraj mówuił że tak a dzisiaj stwierdził że nie ma co. hmmmm rozumiecie coś z tego??

moje pęcherzyki jak było po 5 tak jest, największy ma 12 mm, średnie po około 8mm. lekarz mówi, ze w piątek koniec , w poniedziałek punkcja a w środę transfer. troszke mnie to zaskoczyło bo wydaje mi się to wszystko jakoś szybko idzie.

czarnykot nie stersuj się , wszystko jest dobrze, widać taka u ciebie jest ciąża.

Pewnie tak musi być , ale masz fjnie Ty w poniedziałek już punkcja a ja dopiero zastrzyk na wyciszenie, ciekawe jle to u mnie potrwa ?

niewiem , pierwszą wizyte ma mieć w poniedziałek i dostać zastrzyk a potem p.doktor mówiła że miedzy 5 a 7 dniem i zaczne stymulacje

ja mam długi protokól. od poczatku cyklu biore tabl anty do 19.04 potem zastrzyki i dopiero potem stymulacja wiec pewnie u mnie potrwa to jeszcze dłuzej niz u Ciebie...wiec główka do góry:-)

Pewnie tak, a te zastrzyki co dostaniesz po 19,04 to też na wyciszenie ? Mi podobno ma wystarczyć jeden , apotem stymulacja to też zastrzyki;-)

u mnie dokładnie bedzie tak ze bede dostawała zastrzyki od 12.04-26.04 co drugi dzien i tez one sa do wyciszania, a tabletki anty do 19.04, stymulacje rozpoczne 27.04

tak stymulacja to tez zastrzyki

reklama
Do góry