reklama

Kto po in vitro?

sa rozne wersje dlugiego protokolu. anty, bez anty, jeden zastrzyk z agonisty lub przez caly okres do punkcji.
jak masz jeden zastrzyk - to dostajesz 3.75 dipherki czy decapeptylu. a mozna miec to samo codziennie po 0.1 - ine dawki, inne rozlozenie. jeden domiesniowy wycisza zwykle bardziej niz te po 0.1 zalezy od przypadku, doswiadczenia i historii leczenia

reklama
sa rozne wersje dlugiego protokolu. anty, bez anty, jeden zastrzyk z agonisty lub przez caly okres do punkcji.
jak masz jeden zastrzyk - to dostajesz 3.75 dipherki czy decapeptylu. a mozna miec to samo codziennie po 0.1 - ine dawki, inne rozlozenie. jeden domiesniowy wycisza zwykle bardziej niz te po 0.1 zalezy od przypadku, doswiadczenia i historii leczenia

Zobaczymy , jak się wycisze ale pewnie masz racje , czyli wychodzi że też będę miała długi protokół

Ja mam jeszcze inaczej ( tez dlugi protokol):
-26/03 zaczelam wyciszanie, 50 Supercur
-06/04 zaczynam stymulacje
-18/04 planowe ER

czyli u mnie to jakos szybciutko chyba?

wow dorocica naprawde szybko u Ciebie idzie...tak wiec niedługo zaczynamy zaciskac kciuki :-)

dziewczyny mam takie pytanie od kiedy biore tabletki anty delikatnie plamie tzn to jest taki brazowawy sluz, ginka twierdzi ze tak moze byc, ale miałam zronic cytologie i teraz nie wiem czy robic czy wynik nie pokaze mi jakiegos dziadostwa?

Asiiek - ja biorąc tabletki anty... tak mi się popierniczyło, że przez cały miesiąc mialam krawienie!!!! Niestety lekarz powiedział ze tak się czasem zdarza. No i u mnie się zarzyło tak, że w nie wiedziałam, kiedy mam dostać okres w następnym miesiącu. Wszystko się zatarło jeden z drugim. Ale lekarz jakos sobie to tam wyliczyły i było wszystko dobrze. Także niestresuj się plamieniem. Przy tabl. anty tak bywa bo organizm się przestraja:)

Asiiek - ja biorąc tabletki anty... tak mi się popierniczyło, że przez cały miesiąc mialam krawienie!!!! Niestety lekarz powiedział ze tak się czasem zdarza. No i u mnie się zarzyło tak, że w nie wiedziałam, kiedy mam dostać okres w następnym miesiącu. Wszystko się zatarło jeden z drugim. Ale lekarz jakos sobie to tam wyliczyły i było wszystko dobrze. Także niestresuj się plamieniem. Przy tabl. anty tak bywa bo organizm się przestraja:)
Meg ja sie nie stresuje tym plamieniem tylko tym ze nie mam teraz jak zrobic cytologi a musze miec

Kaprycha
No masz dosc krotkie wyciszanie, bo widze ze tylko 10 dni... ale o takich tez slyszalam. jesli klinika ma dobre doswiadczenie z takim wyciszaniem - to da rade. czy supre bedziesz kontynuowac podczas stymulacji?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry