reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny

Dorotav - Cieszę się że już trochę lepiej się czujesz. Za parę dni na pewno brzuch przestanie Cię już boleć , to wszystko to po punkcji zapewne. Oby te dni jakoś Ci zleciały. Ja marudziłam że trzeba czekać do bety 10-12 dni a teraz mam za swoje , założę się że beta wzrośnie ale i tak nie tak jak powinno być i będzie się to tak ciągnęło i ciągnęło aż do decyzji lekarza o odstawieniu leków. Po prostu chciałabym jutro wiedzieć co i jak bo taka niepewność to masakra jest. Jakbyś chciała relanium to mam w zapasie ;-)

Anulla28 - Jakie te baby potrafią być bezduszne na serio. Może to wina ich rutyny i zasady żeby się nie angażować ale cholera powinny wiedzieć że ciąża jest ważna a dla niektórych najważniejsza bo to nie chodzi o coś tam tylko o nasze długo oczekiwane dzieci. Babsztyl jeden. Masz super bete i nie denerwuj się jej gadaniem chociaż domyślam się jak Cię zdenerwowała. Po wizycie środowej jak okaże się że bzdury gadała to wyślij do tego szpitala męża niech jej nagada a co. Dobrze że plamienia ustają także odpoczywaj sobie i oby do środy.

Kasik - No kobieto Ty też masz przeboje z tymi plamieniami. Mam nadzieję że znikną niedługo całkowicie

reklama
kasik36, dni między plamieniami się wydłużają, to tylko znak, że krwiaka dni są policzone i zaraz zniknie :tak:

Olusia, no ja myślę, że te bóle brzucha to od tych dwóch rozrabiaków, robią sobie miejsce. Dzwoniłaś do doktorka ?

Anulla, co za bezczelny babsztyl i to kobieta kobiecie, nie jestem mściwa ale babie coś by się mogło przytrafić..., myślę że baba nic nie zobaczyła bo pewnie jej się nie chciało poza tym sprzęt w szpitalu pozostawia wiele do życzenia. W środę to na bank wszystko będzie dobrze, kropek da radę bo jest silny i zdrowy, co do plamień to sporo ich na forum po ivf, ale jak widać u wszystkich szczęśliwie się kończą. Może dla swojego spokoju idź jutro do doktorka.

reniacie, witaj i gratuluję szczęściaro i życzę spokojnej ciąży. :tak:

kate_p7, kochana,gdyby tak się stało jak piszesz to pękłabym ze szczęścia, mam nadzieję że Twoja kolejna przepowiednia do mnie też się sprawdzi (pamiętasz przepowiedziałaś mi piękne endo). Trzymam kciuki za wyniki, myślę że to tylko pro-forma. Co do upławów to ja też z nimi walczę od dłuższego czasu, niby wszystko gra ale ja się jakoś tak dobrze z nimi nie czuję, mój gin polecił mi lactovaginal, z tych dobrych bakterii jest najlepszy :tak:

Jo.M, chętnie bym skorzystała z propozycji co do relanium ale teraz to chyba już za późno :zawstydzona/y:. Następnym razem skorzystam, bo nie wydaje mi się by coś się miało udać, tak mnie ciągnie podbrzusze że maluchy to raczej nie dadzą rady się zadomowić :-(Ja tam wierzę w Twojego malucha, beta jutro zaszaleje, trzymam kciuki

Luiza, olga29, jutro Wasz dzień, trzymam kciuki za udany transfer :tak:

WRZESIEŃ

22: Luize - udany transfer
22: olga29 - udany transfer

22: jazzabell -wizyta w poradni ciąży mnogiej
23: Lilu19 - udany criotransfer

23: Aisa79 - wizyta pęcherzykowa

23: Ladygodiva - wizyta przed crio
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET

24: Anulla28 - wizyta serduszkowa
25: kasik36 - badania prenatalne
26: kwiatuszekq20 - wysoka beta !!

28: Juhasek87 - wysoka beta !!
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk

03: Olusia7982 - badania prenatalne
03: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
03: dorotav - wysoka beta !!
04: Jazzabell - usg genetyczne

09: kikifish87 - wizyta
09: yplocka1 - wizyta
16: gos1512 - podglądanie podczas antyków

21: inka26 - immunolog
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

Blake - criotransfer
Asia_77 - criotransfer AZ

inka26 - criotransfer

Dorotko jak ciągnie to dobry znak:-)
reniacie fantastyczna beta! Niech rośnie:-)
a powiedzcie mi dziewczyny do kiedy bierze się encorton bo kończy mi się w środę, więcej nie mam a wizytę będę miałam później. Czy lekarz rodzinnny wystawi mi receptę na ten lek?

Ostatnia edycja:
Juhasek87, ale ja dopiero w piątek miałam transfer dwóch dwudniowych zarodków, więc to chyba nie dobrze że mnie dalej ciągnie po punkcji i transfer też nie należał do przyjemnych :-( encorton wypisze ci lekarz rodzinny, nie można go odstawiać od razu, trzeba z niego schodzić zmniejszając dawki, a jak długo go się bierze to nie wiem

Nie dziękuję dziewczyny, żeby nie zapeszyć :)
Dorotav - mnie brzuch boli cały czas, ciągnie tak dziwnie. Byłam pewna, że się nie udało i to na okres a na razie jest dobrze.
Moja siostra po transferze cały czas plamiła a teraz mój bratanek za miesiąc skończy rok :tak:

Reniacie - witaj i gratulacje :-)

JoM - trzymam kciuki za mega przyrost bety

Dorota - dzięki :-) To ciągnięcie to na pewno dobry objaw. Zobaczysz, że będziemy się cieszyły we dwie z wysokiej bety :-D

Olga - jutro jestem również myślami z Tobą, trzymam kciuki!

Kasik - znowu plamienia? Ja też uważam, że to ostatnie podrygi tego krwiaka.

Anulla - bez komentarza pozostawię zachowanie PANI DR, bo szkoda słów...
Nie stresuj się, kropek na pewno już się zadomowił.

Olusia - mam nadzieje, że już lepiej się czujesz.

Pozdrawiam Was wszystkie, muszę się przyznać, że jeszcze wszystkiego nie ogarniam.

Juhasek ja mialam brac encorton do 12 tc i zrobic ponownie subpopulacje limfocytow. Niestety wyniki nie byly zadowalajace i mam brac do 18 tc, znowu zrobic subpopulacje i dopiero stopniowo, bardzo powolutku odstawiac.

witajcie dziewczyny
Anulla bardzo mi przykro ze musisz przez to przechodzic, napewno bedzie dobrze, trzymam kciuki i jestem myslami z toba.
luiza dzieki i ja rowniez... kibicuje;-)
reniacie super wiesci! ! gratuluje!
Ja sie troche stresuje bo chcialabym juz byc w domu z kropkami:-)
nadzieja jest ze bedzie dobrze., trzymajcie kciuki!!

Dorotav - Żadnego relanium następnym razem Ci wysyłać nie będę bo nie będzie Ci potrzebny. :-) Powiedziałam że teraz Twoja kolej i tego się trzymajmy. A kiedy na bete chcesz iść. I nie przejmuj się tymi ciągnieniami na podbrzusze bo różnie to jest z tymi odczuciami. Sama wiesz że każda z nas coś innego czuje albo wydaje jej się że czuje po tych punkcjach , lekach itd. Po prostu jesteś obolała jeszcze. Bierz też dużo magnezu , polecam Ci magne B6 bo jest to czysty magnez i wchłania się o wiele lepiej niż inne suplementy z o wiele wyższą dawką.

Juhasek - Dziewczyny Ci już napisały na temat ecnortonu i tak jest że dopiero lekarz każe Ci go odstawić ale stopniowo.

Luize - Kciuki jak najbardziej się przydadzą;-)

Jutro dziewczyny znowu beta mnie czeka i kolejny stres z oczekiwaniem na wynik:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry