dorotav trzymam kciuki za twoje maluszki, oby się udało, twarde czlowieki sa po mamusi;-P czyli czekamy do 3.10
co do endo może wszechświat daje Ci znaki;-P kurcze oby tak było z całego serca Ci życze :-)
jo.M wysokiej bety jutro;-) sa normy i statystyki a życie robi swoje, jesteś na to żywym dowodem;-)
luize ja tez mimo szczerych chęci i dobrych intencji nie ogarniam wszystkich
aisa_77 zapach nie jest rybi wlasnie, najgorzej jest w dni płodne bo czuje się jak slimak, musze codziennie spodnie zmieniac, lecze się już 3 lata ciagle to nawraca i zastanawiam się czy to nie moja uroda taka bo pierwszy raz w zyciu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne na tak długo ;-( no i poznałam cudowne bóle owulacyjne ...wiem ze to brzmi głupio ale miałam straszne problemy z cera i i tablety mi przepisywali bezprzerwy od 16 roku zycia ;-(
co do urea 10 dni to za długo;-( coz bedziem się razem pocieszać, a ty kiedy teraz masz badania kontrolne?? i jak się czujesz?? bo ciężko tak walczyć ze światem gdy tylko kłody pod nogi rzuca;-(
co do endo może wszechświat daje Ci znaki;-P kurcze oby tak było z całego serca Ci życze :-)jo.M wysokiej bety jutro;-) sa normy i statystyki a życie robi swoje, jesteś na to żywym dowodem;-)
luize ja tez mimo szczerych chęci i dobrych intencji nie ogarniam wszystkich

aisa_77 zapach nie jest rybi wlasnie, najgorzej jest w dni płodne bo czuje się jak slimak, musze codziennie spodnie zmieniac, lecze się już 3 lata ciagle to nawraca i zastanawiam się czy to nie moja uroda taka bo pierwszy raz w zyciu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne na tak długo ;-( no i poznałam cudowne bóle owulacyjne ...wiem ze to brzmi głupio ale miałam straszne problemy z cera i i tablety mi przepisywali bezprzerwy od 16 roku zycia ;-(
co do urea 10 dni to za długo;-( coz bedziem się razem pocieszać, a ty kiedy teraz masz badania kontrolne?? i jak się czujesz?? bo ciężko tak walczyć ze światem gdy tylko kłody pod nogi rzuca;-(