reklama

Kto po in vitro?

dorotav trzymam kciuki za twoje maluszki, oby się udało, twarde czlowieki sa po mamusi;-P czyli czekamy do 3.10:-D co do endo może wszechświat daje Ci znaki;-P kurcze oby tak było z całego serca Ci życze :-)

jo.M wysokiej bety jutro;-) sa normy i statystyki a życie robi swoje, jesteś na to żywym dowodem;-)

luize ja tez mimo szczerych chęci i dobrych intencji nie ogarniam wszystkich:-D

aisa_77 zapach nie jest rybi wlasnie, najgorzej jest w dni płodne bo czuje się jak slimak, musze codziennie spodnie zmieniac, lecze się już 3 lata ciagle to nawraca i zastanawiam się czy to nie moja uroda taka bo pierwszy raz w zyciu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne na tak długo ;-( no i poznałam cudowne bóle owulacyjne ...wiem ze to brzmi głupio ale miałam straszne problemy z cera i i tablety mi przepisywali bezprzerwy od 16 roku zycia ;-(
co do urea 10 dni to za długo;-( coz bedziem się razem pocieszać, a ty kiedy teraz masz badania kontrolne?? i jak się czujesz?? bo ciężko tak walczyć ze światem gdy tylko kłody pod nogi rzuca;-(

reklama
agull84, najtaniej znalazłam 350 za osobę w invimedzie, przeważnie 400zł za osobę plus 200zł za wizytę, w tej mojej poradni jest możliwość dopłacenia do szybszego wyniku chyba 150 za osobę i wtedy wynik po 4-5 dniach. Robiłam na NFZ czas na wizytę ok 3 miesiące.

my zrobiliśmy kariotypy w novum i nie trzeba isc na wizyte, chyba ze o czyms nie wiem?:sorry2:
mówisz ze chcesz dajesz kase i robia ;-P problem jak cos wyjdzie wtedy trzeba isc;-P

Kate_p7 Kochana szczerze mówiąc wygląda mi to u Ciebie na naturalny stan. Moja kuzynka tez miała tyle lat zapisywaną Diane ze względu na intensywny trądzik. Od kilku miesięcy stara się o dziecko wie co to odstawiłam i ma ciekawy choć wkurzający objaw... Piersi zmalały jej o dwa rozmiary.
A ja no cóż.... Wściekłość mi już minęła choć został ogromny żal... że może nasze zarodki zmarnowały w się bo lekarz nie zlecił mi wcześniej tego badania... Nic już nie poradzimy i trzeba iść dalej....
Badanie kontrolne będę miała w 7 dc więc gdzieś w połowie października. Teraz mamy antybiotyk a ja dodatkowo globulki

aisa_77 Z zalu przejdziesz w akceptacje i jakos to dalej pojdzie, ale bolec będzie zawsze;-( ktoś cos zepsuł i ty przez to straciłaś swoje czlowieki, ale teraz masz sensownego lekarza, wiec wszystko powinno być dobrze..tylko szkoda ze dopiero od teraz;-( Do 10dc masz się pozbyć tych wszystkich drobnych ustrojów!! i rozpatrujemy tylko dobre scenariusze;-P

teoretycznie kiedy skończy się @ a nawet jeszcze nie przyszła i chyba nie przyjdzie do 24ego;-( zresztą już sama nie wiem zobaczymy kiedy gin sobie przypomni;-( kazde z tych badan to 190zl za jedno czyli 600zl za wszystko, dlatego może przejdę się do internisty i z krwi spróbuje zrobić chlamydie..taniej wyjdzie wziąć ten antybiotyk przez 7 dni niż badania sobie robic bo w sumie doxycyc. na wszystkie z tych 3 działają;-P a ty ile placilas?

Ja za ureoplazme płaciłam 120 w Diagnostyce. Ale masz rację doxycyklina zniszczy wszystko dlatego lekarka mi ją zapisała i globulki Macmiror. Ale doxy bierze też mąż

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry