reklama

Kto po in vitro?

liskka, jak będzie termin i Cię to uspokoi to przyśpiesz wizytę. A świeżego buraka też nie dostaniesz ? sałatki też są zdrowe. Pietruszka fuj, ale jak trzeba to się wypije, tak jak ten smaczny olej :szok:

reklama
Witam dziewczyny
Napiszę w skrócie :
W 2013r. miałam in vitro niestety nie udane trzy transfery.
W tym roku podeszłam do programu rządowego z sześciu zapłodnionych jajeczek jedną mi podali , a tylko jedna została zamrożona blastocysta :-(.
Transfer miałam w czwartek 18/09/2014 i w niedzielę 28/09/2014 zaczął boleć mnie brzuch jak na @ i pojawiła się krew czerwona.
Dziś też jest krew na wkładce :-( jutro idę zrobić badanie z krwi wynik w środę lecz wiem że nic z tego nie będzie :-(
Czy znacie przypadek wyżej opisany czy jest jakaś szansa ???

pozdrawiam

Ladygodiva dzieki za odpowiedz...:-) wiesz pierwszy raz bede robic.. a wiesz nie do konca wiem ile powinno wynosic ta przeziernosc...

Liskka ja tez musze pic soczki z burakow bo przyplatala mi sie anemia....:tak: a gdzie to mieszkasz w hiszpani... ile lat tam mieszkasz? uczylas sie jezyka na miejscu czy juz cos umialas? mnie sie podoba ten jezyk i uczylam sie go.. wiec umiem sie dogadac z ludzmi...:tak:

Asia_77 moze byc taki skutek uboczny od antybiotyku, sama wiesz ze one tez rozlegowywują flore bakteryjna.. a po antybiotych ale nie kazdych mialam biegunki :tak:hmm a moze cos jadlas.. mi od jakiegos czasu nie raz po zoltym serze wychodzilo jakies uczulenie na twarzy a jem go od malego..

Aliria kciuki za jutro:tak: !!

A ja nie moge sie doczekac 3 pazdziernika... :tak: a jednoczesnie mam stracha czy aby na pewno wszystko dobrze jest....

Witam dziewczyny
Napiszę w skrócie
W tym roku podeszłam z mężem do programu rządowego.
Podany jeden zarodek w trzecim dniu 18/09/2014 i w niedzielę 28/09/2014 pojawiła się krew czerwona z bólami brzucha jak na @.
dziś podobnie brzuch nie boli lecz krew jest.
Czy to oznacza definitywnie brak ciąży na badanie krwi idę jutro wynik w środę.

Dziękuję i pozdrawiam

Witam dziewczyny
Napiszę w skrócie
Podany jeden zarodek w trzecim dniu 18/09/2014 i w niedzielę 28/09/2014 pojawiła się krew czerwona z bólami brzucha jak na @.

Dziękuję i pozdrawiam

Witam dziewczyny
Napiszę w skrócie

Dziękuję i pozdrawiam

Hej dziewczynki

Agi trzymam kciuki za prawidłowy przyrost bety

Asia_77 ciesze sie, że etap z doxy masz juz za sobą. Teraz juz czas szybciej zleci do transferu :tak:

lisska tez własnie mam niska hemoglobinę, ostatnio miałam 11 i to był spadek z 11,8. Jutro wybieram sie na morfologię, żeby sprawdzic czy spada nadal czy jest ok. Zaczęłam brac witaminki dla cięzarówek, w składzie jest tez zelazo. Zobaczę czy cos pomogą bo soku z buraka nie przełkę napewno brrr

Aliria kciuki za wysoka betę

Jo.M. dobrze, ze masz plan, odpoczniesz trochę i do roboty :tak:

Kasik powodzenia na jutrzejszej wizycie

Wczoraj pół dnia przespałam, a pół dnia jadłam. Masakra, jak tak dalej pójdzie to w nic sie nie zmieszczę.

miłego dnia

Finesse to PaPP-A mamy identyczne ale ja betę mam dużo mniejszą bo 26,63 a Ty 59,3. W którym tc robiłaś badania?

Od rana plamienia wróciły a już się tak cieszyłam bo 7 dni było czysto :-( Co prawda plamienie jest dużo mniejsze i jaśniejsze niż ostatnio ale jest i znowu mnie stresuje.

reklama
Olusia7982,
Powiedz mi, masz apetyt? Jesz cos ? Ja nie mam wprawdZie klaczkow ale apetytu brak, mało jem choć sie zmuszam. Ehhh
Widzę ze z ta hemoglobina nie jestem sama :(

Dorotav, po świeże buraki muszę iść do auchan.Moze wyślę M :)

Aisa79, zazdroszczę apetytu. Ja w weekend kupiłam spodnie o rozmiar większy bo te co mam to mi bardzo uciskaja brzuch, jak cały dzien chodzę to niestety czuje albo chodzę z rozpietym guzikiem...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry