Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny rozmawialam z dziewczynami z watku ciaza blizniacza i one nie mialy robionego testu Pappa poniewaz jesli wyjdzie np zle to nie wiadomo u ktorego z blizniakow moze byc jakas wada.. a poza tym wynik moze byc zawyzony.. i moze byc zle zinterpretowany... dlatego sama nie wiem co mam robic... porozmawiam z moim lekarzem na wizycie....
Aisa typowe oznaki ciazy... chcialabym tak sobie móc pojesc jak ty... no moze za jakis czas...
Kasik przykro mi ... na pewno wszystko jest dobrze...:-)
Jo.M ciesze sie ze masz nowy plan dzialania i tego sie trzymaj !! ;-)
liskka tez bym chciala mieszkac tam, cieplo i pieknie.. moze kiedys sie to uda...
a latwo przyszla tobie nauka tego jezyka? malo jem bo nie jestem wstanie, mdli mnie i odrzuca, jadlam ostatnio rosol oraz buleczke z drzemem i szyneczka ale tez sa klaczki i zle samopoczucie... pobolewa mnie brzuch wiec biore nospe i magnez.. no hemoglobina z 12 spadla mi do 9... czuje oslabienie.. ale po moich wymiotach i mdlosciach miala prawo tak jak inne parametry...
Aisa typowe oznaki ciazy... chcialabym tak sobie móc pojesc jak ty... no moze za jakis czas...

Kasik przykro mi ... na pewno wszystko jest dobrze...:-)
Jo.M ciesze sie ze masz nowy plan dzialania i tego sie trzymaj !! ;-)
liskka tez bym chciala mieszkac tam, cieplo i pieknie.. moze kiedys sie to uda...
a latwo przyszla tobie nauka tego jezyka? malo jem bo nie jestem wstanie, mdli mnie i odrzuca, jadlam ostatnio rosol oraz buleczke z drzemem i szyneczka ale tez sa klaczki i zle samopoczucie... pobolewa mnie brzuch wiec biore nospe i magnez.. no hemoglobina z 12 spadla mi do 9... czuje oslabienie.. ale po moich wymiotach i mdlosciach miala prawo tak jak inne parametry...
Ostatnia edycja: