reklama

Kto po in vitro?

soniasoku tak jak napisała dorotav tylko beta prawdę Ci powie. Ja miałam silne krwawienie między 5 a 6 tc, później męczyły mnie plamienia więc każda z nas jest inna. Idź jutro na betę i daj znać jak wyszła, trzymam kciuki :tak:

Moje dzisiejsze plamienie było tylko kilkugodzinne, skąpe i jasne i mam nadzieję, że opuści mnie na 7 miesięcy :-)

reklama
Dziewczyny w programie zapisane jest, że "transfer 2 zarodków u pacjentki poniżej 35.r.ż. wykonywany jest tylko w uzasadnionych klinicznie przypadkach" - co to znaczy? jakie to są przypadki bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

Mi tez włącza sie juz myslenie w zwolnionym tempie i skleroza do tego :-). Jeszcze troche to bede musiala sobie wszystko zapisywac :-D.
Dorota widzisz to dobry objaw u Ciebie :-)

Juhasek niestety nie pomoge

Ostatnia edycja:
reklama
Juhasek ja sie wtrace - moga podac dwa zarodki jezeli m.in byly wczesniej nieudane proby in vitro wiec u ciebie masz argument. Ja Ci jednak sugeruje na prawde bardzo powaznie to rozwazyc. Bardzo powaznie. Jakbys chciala posluchac argumentow to napisz na priv bo nie bede tu zasmiecac watku ;)

Dziewczyny widze ze tu Was sporo ostatnio "zaskoczylo" ;) Zapraszamy na Cieżarowki po invitro bo to tam jest miejsce dla Was juz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry