Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Z Dr ciężka rozmowa, małomówny człowiek. Ciężko mi się dogadać.Tola a te antyki to początek protokołu długiego? czy na torbielki? bo jak na torbielki to pomoże na pewno i szybko będzie po wszystkim;-) tylko co ty biedna zrobisz bez nich, czy nie będziesz się czuła taka samotna;-P

mialas jakies obiawy ? 
trzymajcie za mnie kciuki 
) !!! No i Tatusiowi też od nas pogratuluj! Otrząsneliście się czy jeszcze w szoku? ;-)
od razu rozmawiałam z lek.rodz mam zwiększoną dawkę euthyroxu na 100, w poniedziałek razem z betą zrobię ft4 i pójdę do endo, niby powiedziała że jak będę w ciąży to przyjmie mnie poza kolejnością a wizytę umówioną mam dopiero za miesiąc. No i dalej męczę się żołądkiem do pełni szczęścia doszła wątroba, jestem wykończona. Tak więc widzicie, mój optymizm i radość są nieco przygaszone.Jestem z tych ludzi jak zobaczą to uwierzą. Póki co biore tabsy. Pojawię się u niego na wizycie to dowiem się co dalej. Ja się nie napalam, biorę to co jest. Jakby faktycznie był długi protokół i by zaowocował ciążą to było by super. Krótki u mnie się nie sprawdził poki co. A co będzie zobaczymy.tola to poważne deklaracje już padły ze strony doktorka;-P to chociaż wiesz jaki protokół, ja tez miałam dlugi;-)
. Zobaczymy
. Tak to już jest po tylu niepowodzeniach że ciężko w sukces uwierzyć. Dla mnie to chyba nawet do końca nie dochodziło że byłam w ciąży . Dorota nie stresuj się teraz i trzymam kciuki za superowy przyrost. Po 3 dniach powinna wzrosnąć min o 114%. Będzie na pewno więcej nie ma innej opcji.