reklama

Kto po in vitro?

jo.M -kochana ja najpierw zadzwonilam do kliniki sie podpytac jak wyglada sytuacja jezeli ma sie stymulacje, punkcje. pozniej zadzwonilam do dr M popytalam o mozliwosc przesuniecia stymulacji o cykl i sie dr zgodzil, uświadomilam mu ze to wszystko bedzie w swieta a moze i sylwestra. Dr kazał sie nie martwic , ze oni pracuja i w swieta.
Kurcze jak nie urok to s..... z tymi wynikami:-(

dorotav, olusia- dziewczyny baardzoooo byłabym szcześliwa gdyby wasze słowa były prorocze. Tym bardziej ze to moja ostatnia stymulacja:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Hess ja te badania cytomegalia i toxoplazmoza i wiele innych robilam po poronieniu i robilam sama na wlasna reke... lekarz nie zlecal mi tych badan przed zakwalifikowaniem mnie do programu...:-)

Agulla to super wiadomosc.. a tak sie stresowalas ze jest zle... a tu prosze !! nie smutaj sie juz !:tak:

Kiki kochana musi sie udac !! nie ma innej opcji ..fajnie bylo sobie porozmawiac przez chwile przez telefon... :tak:

Tinus witaj... :tak:

ja już po wizycie. Kropek już nie jest kropkiem, tylko malutkim człowieczkiem. Niesamowite:) Maluch ma już niecałe 4cm i widać rączki, nóżki, główkę i urodę ma po mamusi
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
. Teraz 6 listopada prenatalne i będzie ok. Następna wizyta za 2 tyg - też 6 listopada, bo potem długo nie będzie mojego gin, więc nie było jak terminu ustalić. A potem wizyty co 4tyg.

Witajcie dziewczyny

dorotav – już zaciskam kciuki za Twoje jutrzejsze spotkaniem z Twoim cudem. Powodzenia i oczywiście czekam na relacje. O której masz wizytę??

Jo.M. – trzymam kciuki, żeby wyniki męża czym prędzej się polepszyły :tak:

kiki – dość tego!! Czas najwyższym na „stare” wyjadaczki-staraczki, innej opcji nie ma :-)

dorotav, Jo.M. – nie dzwoniłam do kliniki. Szczerze powiem to nie mam odwagi. Bardzo się boję o moje zarodki, ale tel. do kliniki w tej sprawie mnie paraliżuje. Czekam cierpliwie na ich tel. i muszę wierzyć, że moje zarodki przetrwają do soboty.

Tinuś22 – witaj na forum.

Hess – mnie dr nie zlecał takich badań. Na własną rękę zrobiłam, cytomegalię, toxoplazmozę, mykoplasmę, ureplasmę, posiew na bakterie, przeciw ciała przeciwko różyczce, a chlamydie miałam z programu MZ. Te badania robiłam 2 m-ce przed stymulacją.

agulla84 – uff… kamień z serca. Bardzo się cieszę z tego co powiedział dr :-)

Anulla28 – zdjęcie jest przecudowne. Gratuluje 4 cm szczęścia :-)

Jo.M przykro mi ze twoj ma bakterie, a jaka? badalas sie ty tez czy nie masz?:tak: trzymam kciuki by szybko bakterie znikly...

Lilia
a ta mycoplasne i ureaplasme robilas z wymazu czy z krwi?:tak: kochana na pewno zarodeczki dotrwaja do soboty...a o ktorej masz miec transfer?:-)

Dorotka kochana mocne kciuki za jutro !! :tak: czekam na relacje z twojej wizyty !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry