reklama

Kto po in vitro?

reklama
dorotka łepek do góry...szczerze mówiąc to co piszesz , to jakby moja historia. Jak byłam w ciąży córką , to lekarka do 10tc nie widziała małej, tylko samo serduszko. W końcu zobaczyliśmy całą resztę . I tak jak Hemen zawsze była sporo mniejsza niż powinna . Wielka też się nie urodziła :) całe 2730g :tak: Teraz ma 12 lat , pyzule i za długi jęzorek :-D O rok wcześniej poszła do szkoły a i tak jest w piątce najlepszych uczniów w klasie :-)

Więc proszę nie wątpić ...
Buziaki dla Ciebie i głaskacz dla Hemenka :tak:

Ja juz jestem po badaniu....moje endo troche ruszyło i teraz ma 0,86mm. wstępnie chcieli zrobić mi transfer w poniedziałek, ale po głębszej analizie przeniesliśmy to na czwartek. ale tak dla pewności mam jeszcze w poniedziałek iść na usg. W poniedz. wieczorem mam wziąść 200 lutki, wtorek i środa 3x200 lutki i w środę wieczorem fragmin, a w czwartek rano jeszcze 200 lutki i 2 godz przed transferem relanium. Nadal mam brać wszystkie witaminy i encorton 10 mg. Wziełam też embroglue i przecieńcie otoczki. To mój ostatni raz więc chwytam sie wszystkiego.:sorry:

Quinnie, najważniejsze że endo rośnie, powolutku ale rośnie, do poniedziałku jeszcze urośnie, co dzień do poniedziałku wieczorkiem lampkę czerwonego winka do tego orzechy, na pewno będzie dobrze. Trzymam kciuki &&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry