reklama

Kto po in vitro?

reklama
Quinnie endo rośnie i do crio jeszcze urośnie. pij sobie wieczorem lampkę czerwonego winka i to też chociaż trochę pomoże się Tobie zrelaksować :-)

Asia_77 nie pogratulowałam jeszcze Tobie kwalifikacji do programu rządowego. Super, już trzymam kciuki :-)

Dorotka lekarze mówią różne rzeczy, następny znajdzie coś innego ;-P twój dzidziuś jest zdrowy, i wszystko będzie dobrze ;-)

Quinnie suuuuper !! trzymam kciuki ;-) za wielkie endo;-)

Dorotkav - najważniejsze, że maluch walczy, nie poddawaj się, musi być dobrze, skonsultuj się może z innym lekarzem, może coś Ci innego powie...
Quinnie - trzymam kciuki za endo i później odpowiem Ci na privie :)
Hess - mnie prowadzi Pałaszewski, punkcję i transfer robił on, on też dobierał protokół. Potem w trakcie, przy podglądaniu pęcherzyków zdarzyły mi się dwie wizyty u innych lekarzy, ale jednak staram się zapisywać do Pałaszewskiego, chociaż ma dość odległe terminy...

wera86, witaj na forum, czas oczekiwania na betę jest najgorszy, szybko chcesz robić badanie, trzymam kciuki. Napisz coś więcej o sobie, jaki macie problem, gdzie się leczycie ...:happy:

kate_p7, kochana, ja mam nadzieję że w poniedziałek nowy lekarz powie że jest dobrze i że nic więcej nie znajdzie.:tak:

Dorotav
leczymy sie w Szczecinie. Problemu w sumie to nam tak do konca nie wykryli , maz mial tylko slaba morfologie nasienia. Mialam testowac 10dpt ale nie wiem czy wytrzymam psychicznie. A we wtorek tj 12 po owulacji mam termin @ dlatego mysle wtedy o becie

reklama
Hess - ja miałam dodatkowo tylko kwas foliowy a potem w połowie dodany Cetrotide, żeby pęcherzyki nie pękły przedwcześnie. To też zastrzyk, jak dla mnie gorszy, zdecydowanie bardziej bolesny...

A propos zastrzyków - wczoraj pytałam lekarza o Clexane, powiedział, że faktycznie wiele osób go teraz stosuje, ale według niego jest on nadużywany, często bez wskazań, co może z kolei prowadzić do nadmiernego upłynnienia krwi... Ja na razie kupiłam sobie witaminy dla ciężarnych, pan doktor kazał, może będę też dalej brała acard, ale tylko po jednej tabletce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry