reklama

Kto po in vitro?

A jeszcze jedno, za oddanie komórki jajowej płacą 3 tysiące, a sprzedają za 12 tyś, a ze wskazaniem 18 tyś, to to jest naprawdę niezły biznes. Wiem, bo się dowiadywałam. Rozumiem, że te preparaty i środowisko stworzone dla przechowywania tej komórki kosztuje, ale bez przesady!!!!!!!

reklama
Calineczka nie słyszałam zeby któraś dziewczyna z rZądowki dostała pieniądze za oddanie oocytow w jakiejkolwiek klinice , wiec nie wiem czy tobie lekarz powiedział wprost ze płacą .
Migotka spokojnie zaraz bedziesz miec bezsenność spoeodowaną inna dolegliwością :) kciukaski

Liku wlasnie obniżone białko ma większe konsekwencje kliniczne niz podwyższone

Hej dziewczynki

Quinnie , kwiatuszek powodzenia na wizytach :tak:

Migotka ostatni będą pierwszymi, a Twoje najsłabsze zarodki mogą okazać się najsilniejsze
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
Głowa do góry

Dorotka baardzo trzymam kciuki za Hemena. Licze na przewrażliwienie lekarza i dzisiaj okaże się, że z maluszkiem wszystko dobrze :tak:

Lilia kciuki za wysoką betę :tak:

Lolitka oczywiście, że mam na myśli lampkę lub dwie wina i po zakończeniu stymulacji. ja akurat po punkcji piłam wino wieczorem.

Wera witaj i włącz pozytywne myślenie :)

Ostatnia edycja:
A ze W ogóle? Generalnie zeby oddać oocyty to trzeba byc dogłębnie przebadanych łącznie z kariotypami, a najlepiej jak juz ma
Sie dziecko bo wtedy jest pewność ze da sie zajść w ciąże z oocytami dawczyni, każda klinika ma inne wytyczne. Czasami jest tak ze kobiety tylko stymulują sie po to by odda jajeczka a nie przy okazji oddają nadmiar .

genna, bzdury. ja uwielbiam invicte. mam dzieki niej dziecko. znam lekarzy, polozne, panie z laboratorium. wiedza jak nazywa sie moje dziecko. pomagaja jak moga. lekarze robili wszystko zeby mi sie udalo.

bardzo krzywdzaca i nieprawdziwa twoja opinia!!!!

Ja się zgodzę z ladygodiva, mam porównanie z warszawskim invimedem i w invikcie jest o niebo lepiej, jak siade do kompa napiszę szczegóły bo z telefonu pewnie znów mi obetnie pół wypowiedzi...

Lady są i wyjątki, niestety większość opini , przynajmniej początkujących osób ktore poyrzebują "opieki" bo raczkują w temacie jest taka sama- fabryka pieniędzy , ne mowię ze wszystkie przez to przeszły ale niestety taka opinia jest powszechna. Dobrze ze jest to nasze forum to możemy sobie pomagać , bo lekarze jadą taśmowy i myślą ze wszyscy wiedza o co w tym Wszystkim Chodzi , nie wszyscy tez pytają lekarza co jak I kiedy, myślą ze to rola lekarza i do rze myślą ale często tak nie jest i są tu takie przypadki , ze Tobie invicta pomogła i masz inne wrażenie to jest plus dla kliniki ale przez te dluuuugie miesiace, lata jakie obserwuje na forum to niestety nie jest różowo

Ostatnia edycja:
reklama
Ladygodiva, od reguł są wyjątki. Ja pisałam o własnym subiektywnym odczuciu. Nie bierz wszystkiego do siebie. Wiadomo, każdy ma inne doświadczenia. Ja, póki co, nie jestem zadowolona, ale mam nadzieję, że to się zmieni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry