reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lilia przykro mi strasznie :(

Dorotka jestem z Tobą całym sercem.... Nawet nie wiem co powiedziec :(
Proszę Boga o to bym nigdy nie musiala tego przeżywać... Wolę już zerową betę

Olusia.. dobre pytanie ...pewnie dlatego , że nie jesteśmy narkomankami czy alkoholiczkami...one jakoś w większości z rozmnażaniem nie mają problemów. Często nawet nie wiedzą jak i z kim :angry::angry::angry:

dorotav - serce mi krwawi na wieść o tym co Cię spotkało :-( Nie wierze w to co się stało :-( Dałeś nadzieję i zrobiłeś to co najgorsze, po chwili ją odebrałeś... Dorotko całym sercem jest z Tobą i przykro mi z powodu tego co Cię spotkało. Kochana trzymaj się, wierzę, że w końcu zaświeci dla Cie słoneczko, buziaki.

Ostatnia edycja:
Asia to prawda laski ktore pija, cpaja, zabijaja oraz patologia rozmnaza sie jak kroliki i faktycznie wiekszosc nie wiem z kim..i maja dzieci bez problemu.. a faktycznia kochajaca sie rodzina ktora chce miec nie moze albo traci malenstwo.. ten swiat jakis pomylony i niesprawiedliwy.. zastanawiam sie czemu tak sie dzieje.. :/

Dorotka tak bardzo mi przykro .... brak slow ....

Ja tez nie rozumiem tej niesprawiedliwości . Parę lat temu u mnie w mieście pijaczka urodzila w 6 MC ciąży podczas libacji alkoholowej i maleństwo wlozyli do wiadra i chlop z którym pila wyniosl to wiadro z dzueciatkiem gdzieś w krzaki. Do dziś cialka nie znaleźli i ta franca po ulicach chodzi bo nic jej nie mogą zrobić bo nie znaleźli cialka dziecka i nic jej nie moga udowodnić. A ona pije sobie w najlepsze. Jak ja widzę to mam ochotę podejść i leb urżnąć. Taka to sprawiedliwość. . . Brak slow na to wszystko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry