reklama

Kto po in vitro?

Dorotka bardzo mi przykro :( Nadal bardzo mocno Ci kibicuje! Wierzę, że dr miał racje i Twoje waleczne malenstwo utoruje drogę dla całej gromadki pociech! Trzymaj się kochana a po małej pauzie wracaj do boju! Kciukasy zaciskam z całych sił!!!!

reklama
Lilia dobra decyzja, maluchy zaczekają, a zrobisz wszystko co w twoich siłach by zostały z Tobą !!!!!
Quinni decyzja do przedyskutowała z mężem , moze lepiej poczekac w kolejnym cyklu , pamiętaj jak człek sie spieszy to diabeł sie cieszy . Niestety pieniądze odgrywają wielką rolę szczególnie ze ty płacisz za wszystko ze swojej kieszeni, to jest tlko crio ktore mozna przesunąć ;)

Kate to was kurde zrobili w jajo!!!! jezeli juz tak jest to moze zostańcie tam a ewentualnie jezeli sie pierwsza próba nie uda to zmienicie na Novum :)
Dziewczynki mam nadzieje ze nadejdą lepsze dni z lepszymi wiadomościami :)

calineczkaa - chce zrobić ten panel na niepłodność męską i żeńską. Tak, jestem w programie MZ, a czemu pytasz??

Asia_77 - pisałaś ostatnio, ze Twoja dr nakazała Ci zrobić jakiegoś wirusa odpowiedzialnego na implementacje metodą PCR, przypomnij mi co to był za wirus...

Ostatnia edycja:
Kate ja mieszkam w DE a lecze sie w GynCentrum Katowice.

Genna wiem ze to tylko crio ale my leczymy sie juz przeszlo 7 lat i szczerze powiedziawszy mam juz dosc :( postanowilismy ze z koncem tego roku nasza walka z bezplodnoscia sie konczy. Czas leci a my jestesmy coraz starsi i coraz bardziej rozzaleni co odbija sie bardzo na naszym malzenstwie :( Z nowym rokiem rozpoczynamy nowe zycie ....

calineczkaa - i jak się czujesz w trakcie tej stymulacji? Coś się zmieniło? Czy podczas następnego podglądania pęcherzyków będziesz musiała znowu robić badania estradiolu i progesteronu? W ogóle jak trzeba się przygotować na punkcję? W sensie takim prozaicznym.......do tego trzeba się przebrać, to oni dają jakiś fartuszek i "kapcie" czy trzeba mieć własne i koszulę? Czy tylko każą się rozebrać od pasa w dół i dają spódniczkę fizelinową? Głupie pytanie, ale mnie ciekawi ;-)

reklama
Dorotka chciałam coś już wczoraj napisac ale brak mi było słów:zawstydzona/y: Twój Aniołek walczył dzielnie ale niestety mu się nie udało. Najwieksza niesprawiedliwość losu-dać szczęscie na chwilę i gwałtowanie zabrać:zawstydzona/y:Trzymaj sie ciepło.

Yplocka a jednak antybiotyk przesunął procedurę:sorry2:ale to tylko zwiekszy szansę. Nie wiedziałam że są takie kryteria w refundacji leków myślałam że tylko wyniki AMH i FSH:dry:

A jak nie mam się jak wyrwać na badania i czekam jak M wróci to idę do laboratorium. Jestem na czczo-w domu pachnie kawą i kiszki grają marsza:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry