reklama

Kto po in vitro?

Asia_77 - cieszę się, ze pozbyłaś się tego cholerstwa. Teraz do boju :tak: Jesteś pewna, że miałaś robioną mykoplasmę metodą PCR?? Znajduję tylko chlamydię i ureaplsmę metodą PCR, a mykoplasmę nie :-( Jeżeli pamiętasz gdzie robiłaś mykoplasmę metodą PCR to napisz proszę...

Ostatnia edycja:
reklama
Sykatynka wracaj szybko do zdrowia. Już dziewczyny napisały co możesz brać to nie będę się powtarzać. A przeziębienie na początku ciąży chyba większość przeszła:) Ja przed seruszkową robiłam betę, bo lekarz mi kazał. Nie mógł znaleźć pęcherzyka żółtkowego, to chyba dlatego kazał powtórzyć betę.
Dorotka mam nadzieję, że jakoś się trzymasz i trafiłaś na wrażliwych lekarzy. Jestem myślami z Tobą.

Ale to i tak w tym przypadku trzeba isc do gina albo do poloznej by zrobila badanie... bo sama z kanalu szyjki nie zrobisz sobie...a to pewnie bedzie jakas oplata za to!

Tola owszem tak.. ale tu chodzi o metode PCR.. zeby bylo zrobione badanie... a nie wszedzie ta metoda jest stosowana - chyba... hmmm no ale jak bys zamowila zestaw to tak troche glupio isc do gina, chyba... chyba wtedy lepiej zeby polozna zrobila badanie....

Olusia to było metodą PCR. My akurat jechaliśmy tam do nich i ginekolog mi pobierała w sąsiadującej poradni. M pobierał sobie sam.
Wg mnie to nie głupio, poproś dr nie powinien Ci odmówić. Dla niego to kilka sekund roboty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry