reklama

Kto po in vitro?

inka, kikifish szczerze współczuję, najpierw trzeba się starać żeby zajść, potem żeby utrzymać...;-( i nie mamy na to wszystko najmniejszego wpływu...;-(

Ostatnia edycja:
reklama
LISTOPAD

05: Aisa79 - wizyta u prowadzącego
05: liskka- wizyta z juniorem
05: Ladygodiva - udany criotransfer

06: Quinnie - udany criotransfer
06: Anulla28 - badania prenatalne, wizyta u prowadzącego
06: Hess - wizyta stymulacyjna
06: sykatynka - wizyta serduszkowa
07: calineczkaa - podglądanie pęcherzyków
10: Aisa79 - badania prenatalne

10: buniaczek29 - wizyta przed crio
10: gos1512 - kontola
10: calineczkaa - punkcja
12: Luize - podglądanie bliźniaków

12: sykatynka - wizyta serduszkowa
14: Olusia - podglądanie bliźniaków
14: GizaS - wizyta w trakcie antyków
15: calineczkaa - udany transfer
17: djazzpora - punkcja
17: buniaczek29 - udany criotransfer
17: kasik36 - wizyta u immunologa
19: djazzpora - transfer

25: Asia_77 - wizyta kontrolna
27: kasik36 - usg połówkowe
30: Olusia - usg połówkowe
dlugowlosa - criotransfer
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

inka26 - criotransfer
yplocka1 - criotransfer
mizanka1 - wizyta przed stymulacją
Andziulek - stymulacja

GRUDZIEŃ

02: Kasik36 - wizyta z juniorem
04:
Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
17: Agulla84 - genetyk
GizaS - udana stymulacja
kikifish87 - udana stymulacja

Dopisałam się na 14 listopada, o 13 odbieram swoej wyniki.

Dorota serduchem jestem z Tobą, oby ten dzień mimo szpitala była jak najmniej traumatyczny. Swoej już przeżyłas, teraz powinno być tylko lepiej

Witajcie dziewczyny

Asia_77 – z tego co pamiętam to na wizycie kwalifikacyjnej nic nie podpisywaliśmy. Dr tylko zadawał pytania i wypisywał ankietę. Tak, to fakt mój mąż też musiał być na tej wizycie, ale jak dla mnie to było niepotrzebne. Nic się nie martw, wszystko jest w porządku. Czy chlamydię i mycoplasmę też robiłaś tą metodą PCR??

dorotav – cała moja moc jest dziś z Tobą.

sykatynka – kuruj się i wracaj do zdrowia.

Aisa79, liskka – powodzenia na wizytach, czekam na relacje.

Mam pytanie do dziewczyn, którym wyszły mutacje w genach. Czy na te mutacje bierzecie kwas foliowy w dawce 5-15 mg. Zastanawiam się czy zrobić ten panel na niepłodność z Invicty, ale jak nawet wyjdzie mutacja to co się na to bierze??

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane!
Dorota - jesteśmy z Tobą!

Calineczka - jeśli wszystko jest ok, to dzisiaj zaczyna się 7 tydzień, tak mi wychodzi z wyliczeń, że 14 dni przed dniem punkcji....
Czuję się w miarę dobrze, chociaż senność daje o sobie znać, no i na dodatek to przeziębienie... nie znoszę kataru, z reguły jak go mam, chociaż zdarza się to rzadko, to faszeruję się sudafedem i mam z głowy... a teraz nie wiem, co mam na to poradzić.... A poza tym to ciągle mnie gdzieś tam ciągnie albo kłuje, piersi czasem bolą mocno, czasem mniej... nie mogę się doczekać następnej środy, mam nadzieję, że zobaczę serduszko i już się uspokoję...

Dziewczynki zajmujące się kalendarzem (nie będę go przeklejać kolejny raz, żeby nie zrobić bałaganu) - wykreślcie moją serduszkową z 6 listopada, przesunęliśmy ją na 12, żeby było większe prawdopodobieństwo zobaczyć serducho :)

Są takie osoby, po których odejściu nigdy się o nich nie zapomni i nigdy nie przestanie cierpieć... od śmierci mojego ukochanego dziadka mija 11 lat a babci 5 lat, ale zawsze, jak jestem na ich grobach, to płaczę, jakby odeszli wczoraj... często o nich myślę i bardzo często mi się śnią... a jak uda nam się mieć synka, to będzie nosił imię po moim dziadku, który był dla mnie wyjątkową osobą... nawet teraz jak sobie o nim pomyślałam, to łzy mi naszły do oczu....

Aisa, Lisska i Ladygodiva - trzymam kciuki za dzisiaj!
Ladigodiva - co to znaczy, że blastka jest za bardzo rozwinięta?

DZiewczyny, ja transfer mialam juz wczoraj.

moja morula umarla, tzn nie odmrozila sie co mi i tak lekarze wrozyli bo z moruli z 5 dnia ciaz nie ma ;)

blastka 5 w kilka godzin przeszla w 6 czyli jak w ostatnim podejsciu, co dobrze nie wrozy...

reklama
Dziewczynki, jakie macie dozwolone sposoby na przeziębienie?
Na dodatek czuję, że i na głowę mi się rzuca... tzn. zaczyna mnie boleć :( czy jest coś, cokolwiek, co jest mi dozwolone przeciwbólowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry