reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mmmm... Nie wierzę! Cudo! Te świnki sama gniotlas? Piękny, można u ciebie zamawiać na różne okazje?
świnki robił mój mąż. On ma talent manualny :) na zamówienie robię tylko dla rodziny.
mmm...piękny tort ;-) z twojego bloga jutro zrobię sobie sałatkę;-P
ooo fajnie a którą?

Mmm jak się robi takie cuda? Świnki są prześliczne! Tort wygląda bardzo apetycznie :) podziw i szacun ;)
świnki bardzo łatwo zrobić, masę cukrową zamówiłam na allegro, a tu kroku po kroku est pokazane jak je zrobić Jak zrobić świnki z masy cukrowej? - porady tipy.pl

mmm....cudny Twój torcik...gratulacje dla M :-)

Dorotko ja Cię przepraszam , to ja źle się wyraziłam :zawstydzona/y: nie chodziło mi o typową radość , a raczej o zadowolenie z tego ,że kolejny raz czegoś nie poknocili.
Jestem z Tobą całym sercem:-)

mmm..z makaronu z zupek chińskich;-) mój maz je uwielbia ze ostatnio przechodzimy faze buntu albo to załamanie nerwowe ;-) to zrobię mu wielka miskę tej sałatki;-) wygląda apetycznie.. dziewczyny czy wy tez tak się pilnujecie na każdym kroku, oboje z M rzuciliśmy papieroski, alko jeszcze staramy się zdrowo odżywiać, ale już mam dość...jak mamy sobie bobasa zrobić to zrobimy chyba nie można tez przeginać.. ja teoretycznie w sposób naturalny może bym dziecko miała, a paliłam balowałam, już mi mozg o tego alko powinno wypalić;-p mąż odwrotnie i jest bezpłodny;-( nie wiem może ktoś mnie potępi ale kupiłam wczoraj winka szt.2 upiłam M do tego moje ulubione papieroski i dzisiaj jest mi dużo lepiej;-) a jak wy sobie radzicie z tym stresem?
ps.nie paliłam pol roku;-p a alko tez nic podczas stymu i w ogole a teraz ta wredna torbiel;-(

Ostatnia edycja:
mmm..z makaronu z zupek chińskich;-) mój maz je uwielbia ze ostatnio przechodzimy faze buntu albo to załamanie nerwowe ;-) to zrobię mu wielka miskę tej sałatki;-) wygląda apetycznie.. dziewczyny czy wy tez tak się pilnujecie na każdym kroku, oboje z M rzuciliśmy papieroski, alko jeszcze staramy się zdrowo odżywiać, ale już mam dość...jak mamy sobie bobasa zrobić to zrobimy chyba nie można tez przeginać.. ja teoretycznie w sposób naturalny może bym dziecko miała, a paliłam balowałam, już mi mozg o tego alko powinno wypalić;-p mąż odwrotnie i jest bezpłodny;-( nie wiem może ktoś mnie potępi ale kupiłam wczoraj winka szt.2 upiłam M do tego moje ulubione papieroski i dzisiaj jest mi dużo lepiej;-) a jak wy sobie radzicie z tym stresem?

niektórzy lekarze nawet zalecają winko, podobno dobrze działa na endo... ja dziś postanowiłam, że ograniczę colę, będę soczki pić, do tego sporo białka.
a zupek jest super ogólnie uwielbiam sałatki z makaronem, na święta będę robić ogromną michę tej z makaronem w kształcie kółek.mniam. a jutro mam robić taką z brokułem i kiełkami. jak zrobię ładne zdjęcie to dodam na bloga. ja jak się stresuję jem :) dlatego wktótce pewnie sporo ciekawych rzeczy znajdzie się na blogu :)

kate, nie bezplodny tylko nieplodny ;)

dorotka, ciesze sie, ze sie wam udalo wywalczyc swoje.

ja jestem w rozsypce. jak mi sie to crio nie uda to sie zalamie! tak strasznie chce skonczyc temat tego invitro, ze o niczym innym nie moge myslec! w sumie jak kazda z was w sumie.

objawow niet. do pon tak duuuuzo czasu :(

mmm.... pisz pisz, wrzucaj pyszne przepisy ja lubię gotować a mój M lubi jesc ;-) no i jego mniejsza połówka tez;-P wiec jak stoję przy garach to tylko oczy im się świecą ;-)
co do stresu i sposobów to oglądanie seriali mnie relaksuje, wiec chyba sobie kupie dożywotni abonament na jednej ze stron;-P no i ostatnio siłownia przed pracą cos cudownego ;-)

ladygodiva ja mu mówię że jest płodny inaczej :-p
co do twojej blastki co ma być to będzie, a musi być dobrze;-) bo masz piękne te blastki i będę Ci to cały czas powtarzać!!

Ostatnia edycja:
reklama
mmm.... pisz pisz, wrzucaj pyszne przepisy ja lubię gotować a mój M lubi jesc ;-) no i jego mniejsza połówka tez;-P wiec jak stoję przy garach to tylko oczy im się świecą ;-)
co do stresu i sposobów to oglądanie seriali mnie relaksuje, wiec chyba sobie kupie dożywotni abonament na jednej ze stron;-P no i ostatnio siłownia przed pracą cos cudownego ;-)

jurto udka na słodko-odtro będę robiła - o ile się wyrobie, bo jedziemy do siostrzeńca M na urodziny (dla niego ten tort) a wieczorem znajomi mają wpaść

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry