Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
świnki robił mój mąż. On ma talent manualnyMmmm... Nie wierzę! Cudo! Te świnki sama gniotlas? Piękny, można u ciebie zamawiać na różne okazje?
ooo fajnie a którą?mmm...piękny tort ;-) z twojego bloga jutro zrobię sobie sałatkę;-P
świnki bardzo łatwo zrobić, masę cukrową zamówiłam na allegro, a tu kroku po kroku est pokazane jak je zrobić Jak zrobić świnki z masy cukrowej? - porady tipy.plMmm jak się robi takie cuda? Świnki są prześliczne! Tort wygląda bardzo apetyczniepodziw i szacun
![]()
mmm..z makaronu z zupek chińskich;-) mój maz je uwielbia ze ostatnio przechodzimy faze buntu albo to załamanie nerwowe ;-) to zrobię mu wielka miskę tej sałatki;-) wygląda apetycznie.. dziewczyny czy wy tez tak się pilnujecie na każdym kroku, oboje z M rzuciliśmy papieroski, alko jeszcze staramy się zdrowo odżywiać, ale już mam dość...jak mamy sobie bobasa zrobić to zrobimy chyba nie można tez przeginać.. ja teoretycznie w sposób naturalny może bym dziecko miała, a paliłam balowałam, już mi mozg o tego alko powinno wypalić;-p mąż odwrotnie i jest bezpłodny;-( nie wiem może ktoś mnie potępi ale kupiłam wczoraj winka szt.2 upiłam M do tego moje ulubione papieroski i dzisiaj jest mi dużo lepiej;-) a jak wy sobie radzicie z tym stresem?
mmm.... pisz pisz, wrzucaj pyszne przepisy ja lubię gotować a mój M lubi jesc ;-) no i jego mniejsza połówka tez;-P wiec jak stoję przy garach to tylko oczy im się świecą ;-)
co do stresu i sposobów to oglądanie seriali mnie relaksuje, wiec chyba sobie kupie dożywotni abonament na jednej ze stron;-P no i ostatnio siłownia przed pracą cos cudownego ;-)